Kako oblačite svoju djecu, jesu li oni "robovi" vaših hirova?! (FOTO)

Zanimljivosti
Kako oblačite svoju djecu, jesu li oni "robovi" vaših hirova?! (FOTO)
Današnja moda ima, morate priznati dosta "ispada", kako za odrasle tako i za djecu!
Svaka majka uživa u svakom momentu života njezinog djeteta! Rođenje, hranjenje, igranje sve su to čarobni momenti za roditelje. Ipak, većina roditelja, posebnu pažnju posvećuje tome kako obući svoje dijete. Svi volimo da su nam djeca žargonski rečeno "skockana" i da se na ulicama baš za našim mališanom neko okrene i kaže kako je lijepo obučen/a. No, ne čini li se da nekada pretjeramo u želji da nam dijete izgleda kao da ga šaljemo na modnu pistu? 

Današnja moda ima, morate priznati dosta "ispada", kako za odrasle tako i za djecu! Uske farmerice za bebe, košuljice, sakoići, štiklice za djevojčice, ogrlice, narukvice - sve je to preslatko za vidjeti ali, ne čini li se da nekada u tome izgledaju kao da smo ih zalijepili selotepom dok se "koprcaju" u današnjoj " dječijoj modi". 

Djeca mogu biti lijepo obučena i u prirodnim materijalima bez uskih farmerica od kojih budimo realni i vas "srklet" uhvati...

Ova galerija iznosi nekoliko primjera djece koja su obučena kao odrasli, da razjasnimo, niko nije rekao da viđeno nije lijepo ali...je li sve što je lijepo ujedno i udobno za vaše dijete?

 

Ne propustite