HALJINA SE JEDVA DRŽALA NA NJOJ, A KAD SE OKRENE SPREMITE SE NA JOŠ VEĆI ŠOK: Zbog ovog prizora mnogi su ostali BEZ DAHA! UVJERITE SE I SAMI

Moda i ljepota
HALJINA SE JEDVA DRŽALA NA NJOJ, A KAD SE OKRENE SPREMITE SE NA JOŠ VEĆI ŠOK: Zbog ovog prizora mnogi su ostali BEZ DAHA! UVJERITE SE I SAMI
.

Iz dana u dan se na 77.Filmskom festivalu u Veneciji dešavaju spektakli različite vrste. Predstavljamo vam sada jedan iz kategorije modnih šokova.

Pripredila ga je rumunska glumica i model Madalina Doroftej koje je, kako piše na njenom Instagram profilu, diplomirani inženjer.

Medi koja ima oko 20 hiljada pratilaca na Instagramu, prilično je izazovna na ovoj mreži, ako nas pitate.

Ali je sinoćnjim izdanjem u Veneciji, na premijeri filma "Never Gonna Snow Again", zasjenila fotografije sa Instagrama. Za početak, pokazaćemo vam koliko riskantnu haljinu je ponijela.

Da bi ovako rizičan model "stajao" držao na koži, stilisti koriste razne samoljepljive trake za grudi. Zamislite šta bi se desilo da nije takvih pomagala.

Haljina se jedva držala, može se reći. Ipak, nije bio ovo jedini šok koji je priredila Rumunka koja nosi isto ime kao i njena (zasada) poznatija zemljakinja i koleginica Madalina Genea.

ppgk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdfn01eqv8vm2i4mtfkzdazogzknwnlzwfmmmmwmjnlmgrmmmfiyjcuanbnkzmczqkeaieaaq

Njena haljina krila je brojna iznenađenje. Mislite li zbog ove fotografije da glumica nije nosila veš?

ctik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpjn01eqv8vzde3ogq0zdllmjdizgmwmtmzn2uxowjjzmjmmwjlmzguanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Haljina nije ostavljala mjesta za standardni veš, a da li je Madalina ponijela odgovarajuću zamjenu ili je odjeću obukla na "golu kožu", vjerujemo da o tome danas razmišljaju brojni njeni fanovi.

(Žena Blic)

Ne propustite