PRIJA PROGOVORILA O DRUGOJ BEBI, FILIPU NEDAVNO PRIREDILA IZNENAĐENJE: Hoće li biti djevojčica?

Show
PRIJA PROGOVORILA O DRUGOJ BEBI, FILIPU NEDAVNO PRIREDILA IZNENAĐENJE: Hoće li biti djevojčica?
.

Aleksandra Prijović ovog ljeta je odmor i predah od gradske buke s porodicom potražila u Monaku.

Na jahti su ih sačekali Lepa Brena, Boba i ostatak porodice Živojinović, a sve je bilo podređeno malenom Aleksandru, koji je uživao okružen ljubavlju.

"Pravo da vam kažem uživao je i on, a i mi. Već je on svjestan svega, tako da je uživao u kupanju cijeli dan. Naša porodična okupljanja su uvijek lijepa i vesela gdje god da smo, a more naravno svi volimo, tako da je ovo bio jedan od nezaboravnih odmora. Međutim, i Filip i ja smo imali posla pa smo se vratili u Beograd poslije dvadesetak dana", priča Aleksandra, i otkriva da još uvijek nije sigurna čije osobine ima Filipov i njen sin, ali da zna da je likom na tatu.

"Svima je on centar pažnje i toliko je dobar i veseo dječak, da nas sve uvijek zabavlja. Sad je u periodu odrastanja kad sve razumije i sve vidi, ali i svuda hoće da stigne, tako da održavamo liniju dobrim treningom oko njega... Mislim da je još rano jer se on menja, ali ima onih koji kažu da liči na mene. Prepoznajem i svoje osobine i karakter često", rekla je.

aleksandra-i-brena-1024x958

Lijepa pevačica je otkrila i da priželjkuje još djece, a da ni suprugu ni njoj pol bebe nije bitan.

"Naravno da želimo. Nama je sasvim svejedno, šta god da bude. Naravno da bismo voljeli i djevojčicu, ali nije zaista važno... Kad dođe vrijeme, biće još djece", priča Aleksandra kroz smijeh.

Filipu je nedavno bio rođendan, a poklon, kao i mala proslava nisu izostali.

- Proslavili smo zbog cijele situacije u malom krugu naših prijatelja i bilo je kao i uvijek divno. Mi volimo da se družimo, tako da nam takva okupljanja nisu strana. Što se poklona tiče, ja sam spremila iznenađenje i okupila sve prijatelje da Filip ne zna. Svakako, sigurna sam da je njemu bio najdraži poklon poljubac od Aleksandra i mene za dobro jutro...", otkriva pjevačica.

(Kurir.rs/Blic.rs)

Ne propustite