Pet noćenja u apartmanima Doha za četiri osobe platite 317 KM, Citydeal-u 53 KM, a ostatak od 264 KM prilikom dolaska u apartmane!

Aktuelno
Pet noćenja u apartmanima Doha za četiri osobe platite 317 KM, Citydeal-u 53 KM, a ostatak od 264 KM prilikom dolaska u apartmane!
-

Ulcinj je odličan izbor za sve koji žele svoj odmor provesti aktivno. Zaista, nude vam mnogobrojne mogućnosti za različite aktivnosti.

5

Od kitesurfinga, ronjenja, jahanja do podvodnog ribolova.Ulcinj ima značajno mjesto kod ljubitelja ptica i ornitologa.

8

Možete uživati ​​u promatranju oko 240 vrsta ptica, što predstavlja polovicu registriranih ptica u Europi. Među njima se nalaze i rijetke vrste, kao što su pelikani, kormorani.

6

Kompleks apartmana-bungalova Doha nalazi se na najboljoj lokaciji na Velikoj Plaži u Ulcinju, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa Belvi, na 100 metara udaljenosti od preljepih plaža Majami Beach i Toni Grill.

2

Apartmani su novogranja, prizemni, sa ogromnim i zasebnim terasama. Ispred njih, ka moru, nema drugih objekata, tako da spadaju u mali broj ekskluzivnih objekata koji se nalaze na prvoj liniji objektata prema moru i Velikoj Plaži.

9

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite