Rafting avantura na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska - drugom najvećem kanjonu na svijetu!

Aktuelno
Rafting avantura na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska - drugom najvećem kanjonu na svijetu!
-

Kamp Highlander se nalazi 20km od Foče i na svega 5km od graničnog prijelaza, Šćepan Polje, između BiH i Crne Gore. Okružen je grabovom šumom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani rijeke Drine.

3

Destinacija kampa je idealna za odlazak na rafting, planinarenje, pješačenje, biciklizam ili pecanje. Polazna je tačka za obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“ i Nacionalnog parka „Durmitor“.

jvoiujiewak5t3lk

Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč, Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i jezera Zelengore, tačnije devet jezera kao i Prašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 73m.

4

Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima.

7

Vrijeme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelijepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamjenite svježim vazduhom i jutarnjom rosom. Vrijeme je da uživate u miru i tišini.

6

U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvjezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte!

vxsncuwq7w3iyxi4

Dva noćenja u drvenim bungalovima, rafting na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska sa uključenom opremom za samo 159 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite