Etno selo Čardaci: Uživajte u bajkovitom septembarskom odmoru u luksuznom Wellness & Spa centru za dvije osobe!

Aktuelno
Etno selo Čardaci: Uživajte u bajkovitom septembarskom odmoru u luksuznom Wellness & Spa centru za dvije osobe!
-

Dopustite Čardacima da vas odvedu na nebo, na zemlju i u vodeni svijet vila, vitezova, junaka i pobjede dobre energije.

2gmbmuegmn6eas2y

Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali.

lytjj8o6pfuwwdp7

Odmorite se od svih obaveza i otputujte u Etno selo Čardaci u kojem sve odiše originalnošću, ali i jednom vrlo pozitivnom duhovitošću... Od naziva objekata, trgova, do vrlo ljubaznoga osoblja. Opustite se u SPA centru, pravoj oazi mira i relaksacije gdje se gosti mogu na prirodan način opustiti i regenerirati u sadržajima koji uključuju finsku (suhu) saunu, tursku (parnu) saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom.

rv2olexppcjeuffq

U objektu SPA CENTRA nalaze se i 2 SLANE PEĆINE, atraktivno dizajnirane koje su potpuno obložene himalajskom i kamenom solju, u kojima posjetitelji mogu iskusiti dobrobiti potpuno prirodne haloterapije.

anzzoelfupokz40s

U središtu sela je Mačkov trg a na trgu je smještena Pivnica KOD CRNOG MAČKA, omiljeno mjesto svih generacija na kojem uvijek vlada ugodna i opuštena atmosfera. Na drugoj obali Lašve, smješten na jedinstvenoj lokaciji, Restoran KOD MLINA na inventivan je način uklopljen u prirodu.

ep1h53lsqbuodksc

Dizajn interijera odlikuju udobnost, etno motivi, prirodni materijali i topla atmosfera, a s prostrane terase pogled se pruža na jezero, rijeku i potočiće zbog kojih se druženje uz ručak, večeru ili šalicu kave pretvara u nesvakidašnje i opuštajuće iskustvo.

iqod8qbtfqs6jnrv

Platite samo 89 KM jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom + 50% popusta na dvije ulaznice za SPA Centar u Etno Selu Čardaci!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite