Odmor na Makarskoj rivijeri i udobnim apartmanima Vesna u Gradcu čeka na Vas!

Aktuelno
Odmor na Makarskoj rivijeri i udobnim apartmanima Vesna u Gradcu čeka na Vas!
-

Prekrasno mjesto Gradac se nalazi na južnoj obali zadivljujuće Makarske rivijere i odlična je destinacija za miran odmor uz more. Gradac je turistička destinacija gdje se planine "podižu" iz kristalno čistog Jadrana, a na obali se nalaze savršene šljunčane plaže za pravi odmor.

lwiyhvyp3irw9zyn

Ljubitelji plaža će (za)voljeti Gradac. Plaže su besprijekorne, a Jadransko more ima očaravajuću plavu boju. More je tako privlačno da ćete moći satima uživati u kupanju, dok Vas zapljuskuje val uz sjaj mora.

mdwgt8j60emibnn0

Apartmani Vesna nalaze se u Gradcu, na 50 km od Međugorja i 34 km od Makarske. U cijelom objektu dostupan je besplatan WiFi.

p42njstr1byynfqc

Smještaj je klimatiziran i sadrži TV i DVD uređaj, te dopušta boravak kućnih ljubimaca. Kuhinja je opremljena hladnjakom i pločom za kuhanje. Na raspolaganju su ručnici i posteljina.

ixwhjjoizwpgzoxd

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite