OVAJ DJEČAK U KRISTIJANOVOM NARUČJU IZRASTAO JE U OPAKOG FRAJERA: Pogledajte kako KRISTIJANOV SIN IZGLEDA 20 GODINA POSLIJE - žene gledaju i ne vjeruju šta vide (FOTO)

Show
OVAJ DJEČAK U KRISTIJANOVOM NARUČJU IZRASTAO JE U OPAKOG FRAJERA: Pogledajte kako KRISTIJANOV SIN IZGLEDA 20 GODINA POSLIJE  - žene gledaju i ne vjeruju šta vide (FOTO)
Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu "Farma" na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina.

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu "Farma" na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina.

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime.

369512-screenshot-9-f

Stoga je Golubović prije ulaska u "Farmu" otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije htio da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Pogledajte kako izgleda:

369513-screenshot-8-orig

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Poslije Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

(Informer.rs)
 

Ne propustite