BRENA SE STIDI IMENA SVOGA SINA, SVI GA ZNAJU KAO STEFANA, A EVO KAKO SE ZAPRAVO ZOVE: Bogatstvo bi dao da niko ne sazna!

Show
BRENA SE STIDI IMENA SVOGA SINA, SVI GA ZNAJU KAO STEFANA, A EVO KAKO SE ZAPRAVO ZOVE: Bogatstvo bi dao da niko ne sazna!
Živojinović je jednom prilikom izjavio da nema potrebe da eksponiraju imena koja im pišu u dokumentima

Stefan i Viktor Živojinović, sinovi Lepe Brene i Bobe imaju još jedno ime, a javnost o tome malo ko zna.

Kako su obojica rođeni u Americi, Lepa Brena, čije je pravo ime Fahreta Jahić, je morala da im da srednja imena. U dokumentima su, naime, Stefan Emerald i Viktor Ernest.

Živojinović je jednom prilikom izjavio da nema potrebe da eksponiraju imena koja im pišu u dokumentima. Kako su rođeni na američkom tlu, svi imaju srednje ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@pizzeriadamichele

 

"Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime", rekao je Stefan jednom prilikom.

Stefan je jednom prilikom priznao i da ne voli da ga zovu Emerald i otkriva da su se čak i njegovi najbliži prijatelji šalili na račun njegovog srednjeg imena koje mu je dala majka. Kada iznervira svoje drugove oni mu kažu: "Hajde, Esmeralda, smiri se, opusti se."

 

Svi je znamo kao Lepu Lukić, a niko ne zna kako se ona zapravo zove i preziva: GODINAMA JE NA ESTRADI, ALI OVO MNOGIMA NIJE POZNATO

Pjevačica Lepa Lukić tokom svoje karijere bila je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku, te da sve što misli kaže u lice.

 

Ne propustite