ZADRUGARKU PRETUKAO POZNATI PJEVAČ, A ZATIM PRIJAVIO POLICIJI, JOŠ UVIJEK JE U ŠOKU: Pokazala modrice, ovo je UŽASNO

Aktuelno
ZADRUGARKU PRETUKAO POZNATI PJEVAČ, A ZATIM PRIJAVIO POLICIJI, JOŠ UVIJEK JE U ŠOKU: Pokazala modrice, ovo je UŽASNO
.

Zerina Hećo poznata po učešću u rijaliti programima "Parovi" i "Zadruga", a i kao bivša djevojka Baneta Čolaka sa kojim je i učestvovala u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" kada je svoje učešće obilježila nervnim slomom, koji ju je doveo do brijanja glave, danas je doživjela šok, kada ju je policija probudila, po nalogu njenog bivšeg dečka poznatog pjevača Dade Glišića.

screenshot-7

Ona je plakala dok je govorila o tome šta se dogodilo, spremajući se da pođe u policijsku stanicu.

- Policija me je probudila, digla me iz kreveta, a ja cijelu noć nisam spavala od njega (Dade) i njegovih prijetnji! Dado je mene sinoć povrijedio, evo modrice! Ne mogu da vjerujem da je moj broj telefona objavljen javno! - plakala je Zerina.

zerina
- Napravio je neku prijavu na osnovu neke priče, i ja sam u ovom stanju moram da idem u policijsku stanicu i da dajem izjave. Daću izjave za godinu dana što me je tukao i fizički i psihički maltretirao! - nastavila je ona kroz suze.

- Ja sam jako bolesna, ne mogu da vjerujem šta mi se radi, pod šokom sam, tresem se! - završilaje bivša zadrugarka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on

Da podsjetimo, nakon što su prekinuli vezu ona i Dado, Zerina je posjetila klub nedavno gdje je on nastupao, kako bi mu poklonila tortu u znak mira, međutim doživjela je neprijatnost kada je u lokal nisu ni pustili.

Novi.ba/Srbijadanas

 

POUČNA PRIČA: Siromašni starac i hljeb

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite