SULEJMAN VELIČANSTVENI bacio oko na vilu Miloša Bojanića IMAO JE DOBAR RAZLOG, POGLEDAJTE KAKO ZAPRAVO VILA IZGLEDA  

Show
SULEJMAN VELIČANSTVENI bacio oko na vilu Miloša Bojanića IMAO JE DOBAR RAZLOG, POGLEDAJTE KAKO ZAPRAVO VILA IZGLEDA  
Kako se uveliko šuška, umjetnik ima namjeru da snima film u Crnoj Gori

Vila Miloša Bojanića na crnogorskom primorju oduvijek je bila atraktivna za mnoge domaće i strane kupce, koji su pjevaču nudili milione, a odnedavno je za tu nekretninu zainteresovan i Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije iliti Halit Ergenč!

Kako se uveliko šuška, umjetnik ima namjeru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima. On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog vijeka, a za njeno renoviranje je prije nekoliko godina iskeširao 15.000 eura.

182684-profimedia0303209866-ff
Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, što se Sulejmanovim agentima posebno dopalo. Oni su glumcu pokazali fotografije nekretnine, a on je zaključio da bi mu tako nešto dobro došlo i za ljetovanje, s obzirom na to da bi u Crnoj Gori imao veći mir i slobodu nego u Turskoj, gde ga paparaci neprestano prate.

300543-2006501-milos-ff-ff

― Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio prije 30.godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želio odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću ― kaže Bojanić za Kurir.
 

 

Ne propustite