Heritage Hotel Pašike 4*: Posjetite predivni Trogir i uživajte sa voljenom osobom!

Aktuelno
Heritage Hotel Pašike 4*: Posjetite predivni Trogir i uživajte sa voljenom osobom!
-

Ovaj osebujni srednjovjekovni grad nazivaju i malom Venecijom, zbog njegove stare povijesne jezgre koja se nalazi na popisu UNESCO-ove kulturne baštine, a zbog živopisne ljepote njegovih kamenih zdanja ovaj grad već stoljećima oduševljava mnoge posjetioce, naročito putopisce, znanstvenike i književnike.

3

Iz tih razloga poznata televizijska producentska kuća HBO odabrala je upravo Trogir za snimanje kadrova fantastičnog epskog spektakla "Igre prijestolja"
Trogir, grad-muzej, leži na otočiću između kopna i otoka Čiova na jadranskoj obali u samom srcu Dalmacije.

6

Zbog svoje ljepote i povijesne vrijednosti stare gradske jezgre 1997. godine upisan je na UNESCO-ov popis zaštićene svjetske kulturne baštine, a zbog idealne pozicije i prirodne zaštićenosti njegova je luka nezaobilazna za brojne nautičare kao i svjetski poznate celebrityje.

8

Šetnja ulicama Trogira je poput putovanja u prošlost. Svakom posjetitelju željnom povijesti i starine ovaj će grad pružiti maksimalan doživljaj, u punom smislu riječi.

7

Tu ćete pronaći savršeno odredište za bijeg s kopna, avanturističko istraživanje, ali i odmor uz otkrivanje prekrasnog trogirskog akvatorija.

11

Odaberite između četiri ili šest dana u periodu koji Vam odgovara i prepustite se ljepotama Trogira!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite