OBJAVA KĆERKE ISIDORE BJELICE OSTAVILA SVE U SUZAMA: Evo šta je napisala, NE MOŽE VIŠE

Aktuelno
OBJAVA KĆERKE ISIDORE BJELICE OSTAVILA SVE U SUZAMA: Evo šta je napisala, NE MOŽE VIŠE
Vila Evanđelina Pajkić, kćerka pokojne spisateljice Isidore Bjelice, poslkednjom objavom na društvenoj mreži Instagram mnoge je, pre svega, bacila na razmišljanje, a onda i ostavila u suzama. Kako je ostala bez majke koja se lavovski borila sa opakom bolešću, pa na žalost izgubila bitku, fotografija stara trenutno svega sedam nedkelja sve je rasplakala. 

Vila Evanđelina Pajkić, kćerka pokojne spisateljice Isidore Bjelice, poslkednjom objavom na društvenoj mreži Instagram mnoge je, prije svega, bacila na razmišljanje, a onda i ostavila u suzama. Kako je ostala bez majke koja se lavovski borila sa opakom bolešću, pa na žalost izgubila bitku, fotografija stara trenutno svega sedam nedkelja sve je rasplakala. 

2300691-vila-ff

Vila je, naime, uz nju ostavila komentar o vremenu i prolaznosti, na neki način ističući važnost svakog životnog momenta, posebno sa najbližima. 

"Nježno i polako, posmatraj minute koji prolaze", poručila je ona, najvjerovatnije aludirajući na to da ne treba žuriti kroz život, kako nijedan važan i lijep trenutak ne bi pao u zaborav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soft and slow, watch the minutes go.

A post shared by @ vilapajkic on


(Kurir.rs)

Ne propustite