'DJECI PRAVI VELIKO ZLO': Tanja Savić prijavila muža da joj je uzeo i novac

Show
'DJECI PRAVI VELIKO ZLO': Tanja Savić prijavila muža da joj je uzeo i novac
Tanjin muž je u aprilu njihove sinove odveo u Australiju bez pjevačicinog znanja

Tanja Savić nakon četiri mjeseca ćutanja prijavila je svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Međutim, Tanja je supruga navodno prijavila i da joj je uzeo novac.

Domaći mediji kontaktirali su pjevačicu kako bi sa njom provjerili navode da je Dušana, osim za odvođenje djece bez njene dozvole, prijavila i da joj je uzeo novac.

- Državni organi su upoznati sa mojim slučajem tako da vam, nažalost, ništa ne mogu odgovoriti, upravo zbog daljeg toka događaja - izjavila je pevačica za Telegraf.

Jovančević je u aprilu, bez pjevaicnog znanja, odveo djecu u Australiju, nakon čega ih Tanja nije vidjela. Ona je ispričala i da mu nije prvi put da je odvoji od nasljednka, te smatra da muškarac koji to uradi zna da na taj način ženu "ima u kandžama".


- Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za djecom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i posljednji put, ovakve stvari ne praštam - rekla je Tanja u emisiji "Glamur".

Pjevačica je otkrila i šta je prethodilo Dušanovom iznenadnom odlasku sa djecom, kao i kakav su dogovor oni imali.

- Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da djeca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osjetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa djecom, ali to nije ispunjeno - rekla je Tanja i dodala:

- Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala djecu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovjek bez srca. Djeci pravi veliko zlo, to su mala djeca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gdje mogu budu podređeni manipulaciji.

Ne propustite