NAJSTARIJA VJEŽBA NA SVIJETU KOJA DRASTIČNO MIJENJA VAŠE TIJELO: Nevjerovatan rezultat za svega nekoliko dana, UBLAŽAVA ĆAK I BOLNE MENSTRUACIJE

Zanimljivosti
NAJSTARIJA VJEŽBA NA SVIJETU KOJA DRASTIČNO MIJENJA VAŠE TIJELO: Nevjerovatan rezultat za svega nekoliko dana,  UBLAŽAVA ĆAK I  BOLNE  MENSTRUACIJE
Popravlja varenje, razlaže i izbacuje masne naslage!

Popravlja varenje, razlaže i izbacuje masne naslage! Ako je radite svakodnevno, uspjećete i da regulišete menstrualni ciklus i ublažite bol.

Malasana vježba razlaže masti, pomaže vraćanju balansa u radu organa za varenje, ublažava bolne menstruacije i mjesečni ciklus vraća u normalu. 

Kako se izvodi vježba?

Malasana je zapravo duboki čučanj, prilikom kojeg je važno stopala blago okrenuti ka spolja i zadnjicu spustiti gotovo na pod. Ruke držite spojene na dlanovima ispred sebe, čučnite i zadržite položaj 5 sekundi. Kičma i ramena su sve vrijeme ispravljeni.

c

Lagano ustanite iz čučnja, odmorite 5 sekundi i tako uradite bar 10 ponavljanja svakog dana. Malasana je vježba hata joge i ima više varijacija. U duhovnom smislu, ova vježba nas približava zemlji, vraća nam stabilnost i mir.
 

Ne propustite