KĆERKA ISIDORE BJELICE NAPUNILA 18 GODINA, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Evo zašto je drugačija od svojih vršnjaka!

Show
KĆERKA ISIDORE BJELICE NAPUNILA 18 GODINA, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Evo zašto je drugačija od svojih vršnjaka!
Ono što prvo primjetite na slici, govori o tome kakvi ste kao osoba.

Isidora Bjelica, preminula je juče u pedeset drugoj godini života, nakon što se od 2012. godine borila sa kancerom.

Iza sebe je ostavila više od četrdeset knjiga, ali i dvoje djece - sina Lava Gligorijevića Pajkića i ćerku Vilu Evanđelinu Pajkić. I dok se o Lavu puno toga zna, s obzirom na to da je tokom proteklih godina voditelj, a da je od prije nekoliko dana i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Vila je još uvijek prava misterija za domaću javnost.

Mediji o njoj govore ono što je najjednostavnije uočiti sklapanjem kockica pomoću društvenih mreža njenog brata, pokojne majke, ali i nje same. Kao i svaka tinejdžerka, prošla je kroz razne faze odrastanja, najuočljivije drastičnim promjenama fizičkog izgleda - u vidu nove boje kose, frizure ili načina odjevanja.

Vila je u januaru ove godine proslavila svoj osamnaesti rođendan, a nekoliko mjeseci pre toga, kako svjedoče fotografije na Isidorinom i Lavovom Instagramu, upisala je fakultet i postala brucoš,prenosi Kurir. Iako nema zvaničnih podataka o njenim studijama, pretpostavlja se da je pratila svoje tinejdžerske snove i upisala nešto što ima veze sa dizajnom i fotografijom - s obzirom na to da je tokom 2015. godine imala svoju stranicu na Fejsbuku, na kojoj je objavljivala svoje umjetničke radove, crteže i fotografije.

2295491-screenshot-26-ff

Početkom ove godine, kada je proslavila osamnaesti rođendan, Isidora je Vili uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža, koja je ovih dana ponovo aktuelna na internetu i na portalima.

"Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvijek uz tebe… Znaš koliko me boli da si posjlednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći njegovala bolesnu majku. Dok su druge djevojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju”, napisala je Bjelica tada povodom punoljetstva svoje ćerke.

2295493-screenshot-25-ff

Ne propustite