PORODICA MLADOŽENJE SUMNJA DA SE ZBOG OVOGA UBIO: Čudan detalj ukazivao na zlo

Objavljeno:06.08.2020 - 17:40
A A A Times Arial

Foto: FACEBOOK

Nekoliko dana prije nego što je to učinio javljao se mnogim ljudima, došao je sa djevojkom kod roditelja kako bi organizovali vjenčanje, a onda je iznajmio sobu u hotelu u Leskovcu. To nije ličilo na njega... Ovako gledajući sve govori da je unaprijed isplanirao svoje samoubistvo...

Ovim riječima, nakon sahrane Gorana S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, koji je izvršio samoubistvo u ponedjeljak uveče u hotelskoj sobi u okolini Leskovca, govori za list njegova rođaka. Kako kaže, Goranova porodica, prijatelji, ali i svi poznanici i dalje su u šoku zbog tragedije koja je pogodila ovu porodicu baš u trenutku kada su pripremali veselje.

- Goran je sa vjerenicom, sa kojom se inače zabavlja duže vrijeme, došao kod roditelja da se dogovore oko svadbe. Dogovor je bio, koliko znam, da Goranovi dođu u Beograd kako bi verili djevojku, a zatim se organizuje i svadba. Svi su se radovali tom veselju, posebno njegova majka koja je jedva čekala da joj se neko od djece "skrasi" - priča za list potresena djevojka.

2293677-1201-hronika-leskovac-goran-samoubuca-ff

Foto: facebook

- Bio je zaista divan i vrijedan mladić, toliko godina smo rasli zajedno... Iako je umio da plane u sekundi, da bude impulsivan, pa i da opsuje, posleij nekog vremena bi se ponašao kao da je sve u redu. Sahrana je bila izuzetno potresna sa oko stotinak ljudi, njegova djevojka je htjela da skoči u grob za njim - priča rođaka.

Kako kaže, kobnog dana je Goran sa verenicom i roditeljima bio u kupovini, pazarili su nakit povodom vjeridbe. Ono što je čudno jeste da je Goran iznajmio hotelsku sobu.

- Baš taj detalj mi ukazuje da je Goran vjerovatno planirao to da uradi. Nebrojeno puta dosad je vozio noću za Beograd, nikada to njemu nije predstavljalo problem pa da kažemo da je iznajmio sobu da odmori. Pored toga, javio se velikom broju ljudi proteklih dana, sa svakim bi stao da popriča. Kao da je hteo da se pozdravi... Ipak, razlog zbog kog je digao ruku na sebe i dalje je misterija za sve nas - kaže rođaka.

Goranova porodica je vrijedna i imućna, imaju nekretninu u Medveđi, njegova majka je privatnik, a i otac penzioner koji povremeno radi. Zato je teorija da je pao u finansijske dugove malo vjerovatna, iako je Goran, kaže ova djevojka, voleo da se kocka.

- Baš se nedavno pohvalio da je prošao neki tiket, igrao je i rulet, volio je tu kocku mada koliko znamo nikada nije imao problema zbog toga niti je upadao u neke dugove. Pošto je živio u Beogradu poslednjih godina, moguće da je tamo sa nekim upao u problem... To niko od njegovih ne zna - kaže i dalje potresena djevojka.

(Kurir.rs/Blic)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!