BIZARNI TRETMANI KRVLJU: Poznate dame na OVO BACAJU PARE samo da bi bile lijepe

Show
BIZARNI TRETMANI KRVLJU: Poznate dame na OVO BACAJU PARE samo da bi bile lijepe
Sve to plaćaju papreno.

Neki od njih mažu lice sopstvenom krvlju, drugi idu na tretmane kavijarom, stavljaju na lice ptičji izmet... i sve to plaćaju papreno.
 

Tretman krvlju

 Iako može sebi da priušti skupocjene kreme, Kim Kardašijan svoju kožu njeguje na drugi način. Prije nekoliko godine, starleta je postavila fotografiju "vampirskog" tretmana, koji podrazumjeva stavljanje sopstvene krvi na lice, iz koje se prethodno u specijalnom aparatu izdvajaju trombociti. Inače, "vampirski" tretman košta 1.250 dolara. Preostala krv, izolovana u aparatu, nakon toga se nanosi na lice, a zatim se koriste igle za akupunkturu, kako bi se povećao nivo kolagena i poboljšala elastičnost kože.

Tretmani pijavicama

Demi Mur se zaklinje da je njena koža onako zategnuta zahvaljujući tretmanu pijavicama, ali naglašava da ide samo kod provjerenih stručnjaka. Naime, izlučevine pijavica sprječavaju zgrušavanje krvi, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju zarastanje rana.

Životinjski izmet

Stavljanje krvi na lice jeste prilično odvratno, a za ovim tretmanom ne zaostaje ne stavljanje životinjskog izmeta na kožu. Ove tretmane obožava Viktorija Bekam, koja koristi izmet rijetke vrste ptica sa japanskog ostrva Kjušu,prenosi Stil.

Ove ptice se inače hrane posebnim sjemenkama, a kozmetičari nakon toga na poseban način obrađuju njihov izmet, prije nego što ga stave na nečije lice. Stručnjaci tvrde da tretman ptičjim izmetom usporava starenje kože, posvjetljuje fleke nastale od sunčanje, uklanja "kese" ispod očiju i hidrira kožu. 


Kupka sa vinom

Nešto jeftiniji tretman kože u odnosu na ostale, podrazumjeva da kadu napunite vodom, sipate kupku i dodate nekoliko čaša crvenog vina. Glumica Teri Hačer, najpoznatija po ulozi u "Očajnim domaćicama", na ovaj način hidrira kožu, i kaže da se na taj način ćelije brže obnavljaju.

Ne propustite