ISIDORA JE GOVORILA DA JE JEDNA STVAR OKIDAČ ZA DOBIJANJE RAKA: Nisu cigarete, alkohol, EVO ŠTA JE U PITANJU

Objavljeno:05.08.2020 - 23:39
A A A Times Arial

Književnica i voditeljka Isidora Bjelica preminula je danas u 52. godini.

Izgubila je bitku sa karcinomom sa kojom se lavovski borila sedam godina.

Isidori je rak jajnika otkriven 2013. godine i od tada se ona svim snagama i na sve načine borila protiv ove bolesti koja joj se više puta vraćala.

OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA

Dijagnoza Isidore Bjelice je kancer jajnika, stadijum IIIB. Jedan od nasmrtonosnijih.-

- U oktobru 2015. godine pokazalo se da imam 77 metastaza. Svako normalan bi tandrknuo, ali ja sam riješila da se borim do kraja. Rezultati su sada nikad bolji - rekla je književnica.

Kako se pisalo, Isidora je kombinovala hemioterapije, biološke i imunoterapije.

CECA JE ISIDORI PLATILA LIJEČENJE U LONDONU, A VEČERAS JE SAZNALA DA JE PREMINULA: Evo šta je pjevačica napisala na Instagramu, SAMO JEDNU REČENICU KOJA SLAMA SRCE! (FOTO)

Isidora Bjelica napustila nas je u 52. godini života, nakon duge i teške bolesti. OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA Dijagnoza Isidore Bjelice je kancer jajnika, stadijum IIIB. Jedan od nasmrtonosnijih.- Ono što je u javnosti malo

- U početku je bilo prilično obeshrabrujuće. Doktor mi je rekao da od kancera jajnika preživi 15 posto žena. Ipak, nisam se obeshrabrila. Meni se bolest četiri puta vraćala. Znate, to je kao kad tone Titanik prvi put, a vi vrištite. Onda on počne da tone i drugi put, a vi manje vrištite. Kad se to desi treći ili četvrti put, vi samo kažete - ok, tone. Kada sam dobila nalaze, doktorki sam rekla da nije sve tako crno jer je moj centar za humor i dalje na mjestu - rekla je tada Isidora.

Peti put nažalost Isidora nije izdržala.

“Kad mi žene prilaze na ulici, koje imaju iste dijagnoze kao i ja, mi kad pričamo, niko nije pušio, pio, zdravo se hranio, ali imamo jednu zajedničku osobinu - sve smo doživjele velike tuge, velike stresove i ako mene pitate, to je okidač, velika tuga, stres, a oko toga niko ne radi”, rekla je Isidora prije nekoliko godina.

“Ljudi odlaze iz ove dimenzije onda kad više ne mogu da izdrže psihološki.”

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia