ŠOK, UMRLA PJEVAČICA U 43. GODINI: Poslije operacije nastale komplikacije, PORODICA U SUZAMA

Show
ŠOK, UMRLA PJEVAČICA U 43. GODINI: Poslije operacije nastale komplikacije, PORODICA U SUZAMA
.

Brazilska reperica Fernanda Rodrigues, poznata kao Mc Atrevida, podvrgnula se operaciji stražnjice te preminula.

Fernanda je imala 43 godine, a operaciju je obavljala u jednoj klinici u Riju de Janeiru gdje je skidala višak masnoće s leđa koju su joj zatim ubrizgali u stražnjicu.

Do komplikacija je došlo dva dana nakon operacije kada se reperica počela žaliti na bolove u leđima te upale u tijelu. U bolnici su doktori zaključili kako je umrla od posljedica sepse te kako bi joj uspjeli spasiti život da je stigla ranije.

pjimage-1-azi50hv

Naime, prije nego su joj masti s leđa ubrizgane u stražnjicu, one su bile pomiješane s nepoznatim supstancima koje su dovele do komplikacija, jer ih je Fernandino tijelo odbacilo.

mc

Vlasnik klinike u kojoj se reperica podvrgnula operaciji advokatima je rekao kako je nemoguće da se to dogodilo. U toku je policijska istraga. Strani mediji pišu kako klinika nije imala zdravstvenu dozvolu, no svejedno su radili operacije iako im je to zabranjeno nekoliko mjeseci ranije. 

Liječnik koji je proveo operaciju navodno nije kvalificirani plastični kirurg, a mogao bi se suočiti s optužbom za ubojstvo ako se dokaže kako je hirurški zahvat obavljao bez profesionalnog usavršavanja.

On se inače specijalizirao za ginekologiju, kardiologiju i ortopediju.

Ne propustite