JAHORINA | Jednodnevni izlet na olimpijskoj ljepotici uz vožnju žičarom, vožnju planinskim bobom + kafa i kolač u Olimpijskom baru na vrhu planine platite samo 21,50 KM!

Aktuelno
JAHORINA | Jednodnevni izlet na olimpijskoj ljepotici uz vožnju žičarom, vožnju planinskim bobom + kafa i kolač u Olimpijskom baru na vrhu planine platite samo 21,50 KM!
-

Jahorina je jedino mjesto gdje se netaknuta priroda bogata šumom, planinskim izvorima, stazama i brojnim biljem, prepliće sa adrenalinskim atrakcijama.  

02

U vrijeme ekstremnih vrućina mnogi gosti nalaze trenutke razonode u aktivnostima koje Jahorina pruža i svojom bogatom ponudom posjetiocima nesebično nudi razonodu i odmor za sva čula 365 dana u godini.

03

Panoramska vožnja šestosjedom  Poljice koja vas vodi do vrha, omogućava da doživite Jahorinu iz drugog ugla i pogledom zagrlite cijelu planinu.

5

Planinski bob sa dužinom od 2,5 km je jedan od najdužih u Evropi i sa polazom sa samog vrha planine do podnožja omogućava da uživate u krajoliku i posebnom adrenalinskom doživljaju, kretanjem do 40 km/h.

6

Za sumiranje utisaka nakon ispunjenog dana provedenog na planini, ne propustite posjetu Olimpijskom baru, toplom kutku smještenom na najljepšoj lokaciji na planini. Uživajte u pogledu na jezero i hrani bogatih okusa, boja i mirisa.

08

Uživajte i u svim ostalim ljetnim sadržajima planine i sami se uvjerite da je  Jahorina sa razlogom ime za nezaboravan ljetni odmor.    

7

Panoramska vožnja šestosjedom Poljice koja vas vodi do vrha, omogućava da doživite Jahorinu iz drugog ugla i pogledom zagrlite cijelu planinu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite