NIMALO NE LIČE, SESTRA MAJE BEROVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Nikad je prije nismo vidjeli, TOP RIBA (FOTO)

Show
NIMALO NE LIČE, SESTRA MAJE BEROVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Nikad je prije nismo vidjeli, TOP RIBA (FOTO)
.

Maya Berović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora. Njene pjesme postale su glavni hitovi u svim klubovima, ruše rekorde posjećenosti na youtube-u, a osim pjesama, njen izgled naprosto plijeni pažnju svih.

Maya je također i jedna od estradnih umjetnica koja rijetko kada priča o svojoj porodici i eksponira ih u javnosti, međutim njena rodica objavila je fotografiju na kojoj se nalazi i Mayina sestra Jelena Berović. Jelena je totalno drugačija od Maye. Ne voli da bude viđena u javnosti, povučenija je i dosta se razlikuje i po izgledu. Sudeći po sličnostima sa fotografije, pjevačica i njena sestra imaju istu boju očiju.

Na fotografiji ispod, djevojka desno je Mayina sestra.

Rezultat slika za sestra maye berović

Inače, Maya je popularna još otkad je snimila svoj prvi album  2007. godine u Grand produkciji pod nazivom Život uživo.  Godine 2008. izdaje svoj drugi album Crno zlato. Sljedeće godine objavljuje singl "Koliko te ludo volim ja",nakon čega nastupa po noćnim klubovima i diskotekama, praveći tako kratku medijsku pauzu. U izdavačkoj kući BN Music 2011. godine snima svoj album pod nazivom Maya 2011. U oktobru 2012. izdaje album Djevojka sa juga, sa uvrštenim pjesmama "Mama, mama, Djevojka sa juga" i "Jedan pravi". Dvije godine kasnije slijedi peti studijski album Opasne vode na kojem se nalazi pjesma "Dečko za provod". Na albumu se našla i pjesma "Alkohol" kojom se Maja prestavila na prvom Pinkovom festivalu. Trenutno živi i radi u Beogradu, a svoje pratitelje redovno časti novim pjesmama, kao i fotografijama na kojima pokazuje svoj fantastičan izgled.

Rezultat slika za maya berović biografija

Ne propustite