Otok Ugljan - provedite nezaboravan odmor sa porodicom ili prijateljima u neotkrivenom dragulju Jadrana!

Aktuelno
Otok Ugljan - provedite nezaboravan odmor sa porodicom ili prijateljima u neotkrivenom dragulju Jadrana!
-

Ugljan je jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, a nalazi se preko puta Zadra od kojeg ga dijeli široki Zadarski kanal, a povezan je brojnim trajektnim linijama. Zovu ga i ''zeleni otok'' jer je prekriven borovima, maslinama, smokvama, vinovom lozom i drugim mediteranskim raslinjem. 

3

Plaža je udaljena samo 100 m. Prošetajte uzduž prekrasne obale i udahnite svježi morski zrak. :) Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka u prirodnim uvalama se nižu ribarska i turistička mjesta od kojih su najpoznatija Kukljica, Kali i Preko.

5

Ljubitelji mediteranskih pejzaža mogu uživati u prekrasnim panoramama od kojih je posebno upečatljiva ona s venecijanske utvrde Sv. Mihovil iz 13. stoljeća. Srednjovjekovna tvrđava Sv. Mihovila podignuta je u 13. stoljeću na otoku Ugljanu.

4

Tvrđava se nalazi na istoimenom brdu (265 m) iznad mjesta Preka. Iako u ruševnom stanju, danas je omiljeno izletište otoka Ugljana s kojeg se pruža nezaboravan pogled na grad Zadar sa zaleđem te na više od 200 otoka zadarskog arhipelaga i Nacionalni park Kornati.

10

Prekrasne pješčane i kamene plaže, čisto i prozirno more, fina gastronomska ponuda i brojne aktivnosti su samo neki od razloga zašto biste se trebali odlučiti svoj proljetni odmor provesti na ovom mjestu!

12

 

Izaberite opciju između 2, 5 ili 9 noćenja u apartmanu za 2 do 4 osobe po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite