LUIS JE POGINUO PRIJE 9 GODINA, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU NJEGOVA DJECA: A tek da čujete čim se bave!

Show
LUIS JE POGINUO PRIJE 9 GODINA, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU NJEGOVA DJECA: A tek da čujete čim se bave!
.

Krenuli očevim stopama

Na današnji dan, prije tačno devet godina pjevač autentičnog glasa Ljubiša Stojanović Louis tragično je izgubio život u 59. godini, u saobraćajnoj nesreći.

Luis je iza sebe ostavio vanvremenske pjesme i specifičan stil muzike, a najteže su njegov odlazak podnijeli nevjenčana supruga Silvana Stojnić i njegovo šestoro djece Miodrag, Maja, Marko, Andrej, Sergej i Ela Mita.

Njegovi sin i kćerka Maja i Marko naslijedili su očev talenat, a malo ko zna da se oni danas uspješno bave muzikom, prenosi "Pink.rs".

s9uk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpnn01eqv8vmjfinmi2yjk1owfiyzvlzgm0odi5otqzn2m1odhmzdcuanbnkzmczqjcaieaaq

foto:Printscreen

Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti. Maja je rođena u Njemačkoj, u Minhenu i tamo je živjela do 2001. Ona je završila zanat za frizera, pa je neko vrijeme radila kao frizerka, a zatim kao konobarica. Bila je i menadžer jednog kluba u Njemačkoj. Muzikom se profesionalno bavi već deset godina. Maja je imala svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pjevala je i u bendu “Marakuja”. Kćerka pokojnog Luisa je zatrudnila dva mjeseca nakon očeve smrti i na svijet donijela kćerku Tatjanu.

Marko je, osim talenta od oca naslijedio i nadimak Luis. On je talentovan i perspektivan muzičar, koji je poslije brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Posljednjih godina Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis uspio je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Dokaz da je u tome uspio je njegov prvi samostalni album “Shine on me”, u kojem je spojio zvuke soula, r’n’b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

Ne propustite