NOVE LOŠE VIJESTI, UMRLA MU JE ŽENA OD KORONE, A SAD GA I OVO DOČEKALO: “Molim se za ...”

Crna hronika
NOVE LOŠE VIJESTI, UMRLA MU JE ŽENA OD KORONE, A SAD GA I OVO DOČEKALO: “Molim se za ...”
.

Brankica Ivanović, trudnica koja je preminula pošto je carskim rezom u KC Niš donijela na svijet dječačića teškog 920 grama i koja je prethodno bila na respiratoru, biće sahranjena danas u rodnom Kumanovu, u Severnoj Makedoniji.

Porodica je u šoku, jer umjesto da se raduje prinovi mladu majku koja i ne zna da je rodila sina ispraća na vječni počinak. Suprug preminule prethodnih dana je sređivao dokumentaciju, jer Brankica koja se u oktobru udala u Vranju nije imala državljanstvo Republike Srbije.

- Sredili smo papire, a sada svi brinemo za bebu, vjerujemo i molimo se. On je jedino što je ostalo od moje Brankice - kaže Branislav Ivanović.

Vijest o smrti 34-godišnje porodilje potresla je cijelu Srbiju, a posebno Vranjance koji o Branislavu imaju samo riječi hvale. Mnogi od njih pokušavaju da nađu riječi utjehe i u brojnim objavama na društvenim mrežama izražavaju saučešće i pružaju podršku Branislavu i porodici.

Kako pišu "Novosti", Brankicu Ivanović će na vječni počinak, pored roditelja i drugih članova porodice u Kumanovu, ispratiti suprug, koji je u međuvremenu dobio rezultate PCR testa koji su negativni.

Ostala rodbina iz Vranja neće moći da ode na sahranu, jer Sjeverna Makedonija ne prihvata rezultate takozvanih brzih testova.

Ne propustite