POSLIJE TRAGEDIJE ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU: Evo gdje se nalazi nakon gubitka bebe, TEŠKO JOJ JE

Show
POSLIJE TRAGEDIJE ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU: Evo gdje se nalazi nakon gubitka bebe, TEŠKO JOJ JE
.

Pevačica Ilda Šaulić, koja se radovala drugom djetetu, nedavno je imala spontani pobačaj, ali je sve uspjela da prebrodi uz pomoć svojih najbližih i sada se osjeća mnogo bolje.

Kada je saznala da je ponovo u drugom stanju i da će svojoj mezimici Emi podariti brata ili sestru, njenoj sreći nije bilo kraja.

bojan-vuckovic-i-ilda-saulic-235643-photo-e-stock-blank

foto:E-Stock

Međutim, prije nekoliko dana, Ilda je saznala vijest koja ju je slomila. Doktor joj je rekao da je izgubila bebu. U početku je bila loše danima, a onda se trgnula, ne želeći da njena mezimica Ema gleda mamu skrhanu od bola i kako plače, prenosi "Blic".

“Ildi je ovo baš teško palo, ali i poslije svega ona ustaje jača. Nije željela da je kćerka gleda uplakanu. Zato su sve troje odlučili da iznajme kućicu na obali rijeke Save i tamo provedu nekoliko dana kako bi se opustili. Prija im priroda, rijeka, zvuk ptica i ispijanje jutarnje kafe u zoru. Bojan je uvijek bio njena velika podrška i pokušava da je utješi, a kćerka Ema joj svojom dječjom razdraganošću uvijek izmami osmijeh. Oni su baš divna i sretna porodica”, kaže za "Blic" izvor upućen u cijelu priču.

Ovo je samo jedna u nizu boli koje je Ilda osjetila u posljednje vrijeme. Poslije smrti oca Šabana Šaulća, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, pjevačici i ostatku porodice trebalo je vremena da prihvate činjenicu da će morati da kroz život idu bez njega, a onda je prije nekoliko nedelja saznala da je pozitivna na koronavirus, od kojeg se brzo izliječila.

Ne propustite