Ventura Travel Agency: Uživajte u šetnji dugačkom morskom obalom i beskrajnim prirodnim ljepotama Durresa u Albaniji!

Aktuelno
Ventura Travel Agency: Uživajte u šetnji dugačkom morskom obalom i beskrajnim prirodnim ljepotama Durresa u Albaniji!
-

PROGRAM PUTOVANJA 
1.i 2. Dan polazak – Skadar – Durres (Drač)
Polazak sa odredišta u kasnim večernjim satima iz Tuzle 18:30h, Doboja 19:30h, Zenice 21:00h, Sarajeva 22:00h. Vožnja preko Konjica, Mostara, Bileće i Podgorice uz usputna stajanja prema potrebi grupe.

09

Dolazak u Drač u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel, dobrodošlica. Slobodno vrijeme za uživanje u bajkovitim plažama,  hotelskom kompleksu (plaža, bazeni, masaže...). Noćenje.

04

3.4.5.6. i 7. dan Tirana, Berat, Kruja, shopping,
Doručak. Fakultativni izleti predviđeni programom (opcija će biti ponuđena od strane vodiča u Draču): 
- odlazak u razgledanje Tirane i posjeta znamenitostima (trg Skender-bega sa istoimenom konjaničkom statuom, Edhem begova džamija, sahat kula, nacionalni  muzej, itd.); 

02

- organizirana posjeta nekom od trgovačkih centara – QTU, CITY PARK, CASSA ITALIA; 
- izlet u jugoistočni dio Albanije i posjeta gradu Berat, jednom od najstarijih i  najljepših gradova Balkana koji se zbog svojih utvrda i fasada nalazi se na Unescovoj listi zaštićenih spomenika.

5

Poznat je i kao grad “Sa hiljadu i jednim prozorom”, stjecište umjetnika i turista iz cijelog svijeta. Bio je jak religijski centar, naročito u doba Vizantije. Prirodna baština grada je također priča za sebe, oličena u rijeci Osum i obližnjim vrhovima Tomora visine 2416 m;
- plovidba Ohridskim jezerom i posjeta Ohridu. Noćenje.

7

8.dan Tirana – Podgorica – odredišta
Doručak. Odjava iz hotela, slobodno vrijeme. Polazak u cca 15:00 sati u pravcu Skadra i Podgorice, odmor prema potrebi grupe. Vožnja preko Mostara prema Sarajevu i dolazak na odredišta u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

6

Sedam noćenja sa doručkom ili polupansionom uz uključen prevoz platite po odličnim cijenama do sada!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite