Uživajte u samom srcu starog grada uz more i prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke - Galeria Valeria Downtown Seaside 4*!

Aktuelno
Uživajte u samom srcu starog grada uz more i prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke - Galeria Valeria Downtown Seaside 4*!
-

Objekt Galeria Valeria nalazi se na svega 5 minuta hoda od UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i živahne rive, a smješten je u UNESCO-m zaštićenoj zgradi.

3

Sadrži klimatizirane sobe s besplatnim WiFi-jem. Ove moderne sobe imaju dizajnerski namještaj, kauč, LCD TV sa satelitskim programima i modernu kupaonicu s kišnim tušem.

4

Na raspolaganju su američke i europske utičnice. Pojedine jedinice ukrašene su kamenim zidnim detaljima i drvenim gredama. Iz nekih jedinica pruža se panoramski pogled na Jadransko more.

2

Svakog se jutra poslužuje kontinentalni doručak. Restoran u okviru objekta poslužuje jela hrvatske kuhinje. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda smještena je svega 30 metara od objekta.

5

Gosti lako mogu istražiti živahni centar Splita s brojnim atrakcijama, restoranima i barovima, ili se opustiti na poznatoj pješčanoj plaži Bačvice, udaljenoj 2 km. Glavni autobusni kolodvor i trajektna luka udaljeni su svega 800 metara od soba Galeria Valeria.

11

Zračna luka Split smještena je 22 km od objekta, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

7

Noćenje u sobi za dvije osobe sa pogledom na more u Hotelu Galeria Valeria Downtown Seaside 4* platite 156 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite