Bosnian Tour Operator Vas vodi u Ulcinj i snosi troškove COVID testa! Ne propustite!

Aktuelno
Bosnian Tour Operator Vas vodi u Ulcinj i snosi troškove COVID testa! Ne propustite!
-

Hotel Hoti II nalazi se u Ulcinju, na oko 600 metara od Velike plaže.

4

U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen, spa centar i besplatni WiFi. Hotel također nudi prostrane sobe s balkonom, TV-om ravnog ekrana, minibarom i sefom. Sve sobe okrenute su prema moru, bazenu ili vrtu.

11111

Sve smještajne jedinice sadrže klima-uređaj te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem i bideom.

9

Također uključuju kabelske i satelitske programe, ogrtače te papuče. Svakog dana dostupna je besplatna usluga prijevoza do privatnog dijela plaže na Velikoj plaži.

6

Gostima su na raspolaganju suncobrani, baldahini, ležaljke i ručnici za plažu. Hote Hoti II obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata, bar i vanjsko dječje igralište.

7

U sklopu hotela također su na raspolaganju usluga najma bicikla i besplatno privatno parkiralište.

 

8

Hotel Hoti nalazi se u središtu Ulcinja, a uključuje restoran, bar, besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s namještenim balkonom.

10

Do najbliže pješčane plaže ima 200 metara. 

14

Sve sobe imaju TV s kabelskim programima, mini bar i kupaonicu s tušem.

11

Besplatno privatno parkiralište dostupno je na zahtjev. Hotel Hoti može smjestiti grupe na izletima i sportske klubove na treninzima.

13

U ponudi su usluga prijevoza od/do sportskih terena, hrana za sportaše i održavanje opreme. Objekt je smješten 50 metara od trgovine prehrambenih proizvoda i 200 metara od tržnice. U blizini se nalaze barovi i restorani. Stari dio Ulcinja s povijesnim znamenitostima i muzejima udaljen je 100 metara.

14

Pet noćenja na bazi polupasiona za jednu osobu u Hotelu Hoti I za samo 299 KM!

 

Pet noćenja na bazi polupasiona za jednu osobu u Hotelu Hoti II za samo 349 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite