SRBIJA TUGUJE, EVO KO JE POGINUO PRIJE DVA DANA: Beba bila u autu s njom, OBJAVLJENI PREUŽNI DETALJI

Region
SRBIJA TUGUJE, EVO KO JE POGINUO PRIJE DVA DANA: Beba bila u autu s njom, OBJAVLJENI PREUŽNI DETALJI
Branka Jovičin (30) izgubila je kontrolu nad "citroenom", sletjela s puta u Beloj Crkvi i nastradala na mjestu, dok je njeno dijete od dva mjeseca nepovrijeđeno

Branka Jovičin (30) izgubila je kontrolu nad "citroenom", sletjela s puta u Beloj Crkvi i nastradala na mjestu, dok je njeno dijete od dva mjeseca nepovrijeđeno

Nastavnica matematike Branka Jovičin (30) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Beloj Crkvi, kada je izgubila kontrolu nad automobilom "citroen pikaso", sletjela s puta i zakucala se u betonski stub. Kako saznajemo, mlada žena se u trenutku nesreće vraćala iz doma zdravlja sa svojom bebom, starom svega dva mjeseca.

Krivudala po ulici

- Tragedija se desila prekjuče oko 17.20 sati u Ulici Jovana Popovića. Branka, koja sa porodicom živi u jednom selu kod Bele Crkve, vraćala se od ljekara, gdje je vodila bebu na kontrolu. Na sreću, beba je prošla bez težih posljedica - kaže naš izvor. Očevici su ispričali da "citroen" nije išao brzo, ali da su primijetili kako krivuda po ulici.

- Auto je počeo da šeta lijevo-desno, kao nema kontrolu nad njim. Odjednom je izletio s kolovoza i zakucao se u stub - kaže očevidac i nastavlja: - Čuo se jak udarac, izašli smo da vidimo šta se dešava. Hitna pomoć je brzo stigla. Žena je nažalost bila mrtva, a ljekari su preuzeli bebicu koja je bila na zadnjem sjedištu. Čuli smo da je dijete dobro, a jako smo se potresli kada smo shvatili da je poginula nastavnica Branka. Znali smo je iz viđenja, jer je često dolazila u osnovnu školu u Beloj Crkvi.

Izvor kaže da se sumnja da je mladoj majci, koja pored bebice koja je preživjela nesreću imala još jedno malo dijete, najjverovatnije pozlilo za volanom. - Na osnovu priče očevidaca i drugih dokaza, ženi se po svemu sudeći slošilo tokom vožnje - rekao je izvor iz istrage. Rođaci nastradale nastavnice kažu da je ona rodom iz Novog Sada, a da je u selo kraj rumunske granice došla po završetku studija. - Tu se udala, zasnovala porodicu i zaposlila se u lokalnoj osnovnoj školi. U braku je bila nekoliko godina, sa mužem je izrodila dovje dječice. Starije dijete je prekjuče bilo kod kuće, a ona je sama sa bebicom otišla kod doktora. Nikome nije jasno šta joj se dogodilo. Čuli smo da joj se slošilo, jer je bio jako težak dan - priča uplakana rođaka i dodaje da je Brankin suprug u vrijeme nesreće bio na poslu. - Van sebe je, ne može da se pomiri sa tim da je više nema. Kada su nam javili za udes mislili smo da je neka greška. Umjesto da uživa sa svojom decom, ona je otišla zauvijek. Bila je divna žena - dodala je sagovornica.

Nastavnica matematike sahranjena je juče u selu u kome je živjela. - Porodica je zbog velikih vrućina odlučila da se pogreb obavi što prije. Mnogo ljudi je išlo u kapelu da se oprosti od omiljene nastavnice, svima se srce cijepa što je stradala tako mlada - kazali su  mještani.  

(kurir.rs)

Ne propustite