ANA BRNABIĆ SE IZNENADA OGLASILA: Evo šta mi je VUČIĆ rekao prije nego što je OTIŠAO U FRANCUSKU

Region
ANA BRNABIĆ SE IZNENADA OGLASILA: Evo šta mi je VUČIĆ rekao prije nego što je OTIŠAO U FRANCUSKU
Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu na veoma važnom zadatku ne samo za Srbiju, već za cijeli region, ali da nije zabrinuta, jer, kako je rekla, on najbolje funkcioniše kad je pod najvećim pritiskom, pieše "Srbija Danas".

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu na veoma važnom zadatku ne samo za Srbiju, već za cijeli region, ali da nije zabrinuta, jer, kako je rekla, on najbolje funkcioniše kad je pod najvećim pritiskom, piše "Srbija Danas".

- Vučić je najjači kada je najteže, rekao mi je danas ''samo hrabro i sa osmijehom, građani moraju da znaju da su stvari pod kontrolom - što je istina. Koliko god izazova imali, stvari zaista jesu pod kontrolom - rekla je Brnabić.

Primijetila je da ima, međutim, onih koji hoće da pokažu da Srbija nije tako jaka i zato žele da oslabe poziciju zemlje pred predstojeće aktivnosti predsednika Vučića.

NOVI.BA NA LICU MJESTA: Protesti u Beogradu (VIDEO)

Ispred zgrade Narodne skupštine Srbije i večeras se okupio veliki broj ljudi.

- Dobro je što Vučić pod najvećim pritiskom daje najviše od sebe. A, da li je naša pozicija oslabljena od prije tri dana - jeste. Ali, tako je, kako je - rekla je Brnabić.
 

Ne propustite