VUČIĆ MU REKAO DA LAŽE, A SADA JE MLADIĆ OBJAVIO DOKAZ: Evo kako je umro NJEGOV OTAC, SAD JE SVE JASNO!

Aktuelno
VUČIĆ MU REKAO DA LAŽE, A SADA JE MLADIĆ OBJAVIO DOKAZ: Evo kako je umro NJEGOV OTAC, SAD JE SVE JASNO!
Mladić koji je postao simbol beogradskih prosvjeda nakon što je sinoć u programu N1 rekao da prosvjeduje zbog oca koji je nedavno preminuo odgovorio je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji ga je danas optužio da laže.

Mladić koji je postao simbol beogradskih prosvjeda nakon što je sinoć u programu N1 rekao da prosvjeduje zbog oca koji je nedavno preminuo odgovorio je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji ga je danas optužio da laže.

Riječ je o Petru Đuriću, sinu srpskog umjetnika Ljubiše Đurića, koji je, odgovarajući na pitanje reporterke zašto ne odustaje od prosvjeda, rekao da je tu zbog oca koji je preminuo u zemunskoj bolnici od korone jer nije bilo respiratora.

“Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro, a nije bilo respiratora, ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio nedavno. Ovo je za tebe, ćale! Znam da bi bio ponosan na mene”, ispričao je mladić u dahu novinarki N1.

No dok je u dijelu javnosti Đurić postao simbol prosvjeda, srpski predsjednik Aleksandar Vučić ga je na današnjoj presici žestoko napao, tvrdeći da je lagao o smrti oca. Vučić se ni tu nije zaustavio pa je izvlačio stvari iz Đurićeve prošlosti kako bi ga kompromitirao. 

"Želim ukazati na brojne laži. Sinoć su kao heroja predstavili čovjeka kojem je otac preminuo zbog korone, i to jer nije bilo respiratora. Riječ je o notornoj laži, o takvoj notornoj laži da je to jezivo. Liječnici su koristili invazivne i neinvazivne metode, radili sve što je potrebno, borili se do zadnje sekunde. Nikada nam nije nedostajao nijedan respirator", rekao je Vučić.

"Pinokio porastao ti je nos." Predsednik, bezočno laže po onoj narodnoj obraza nema, a guzici se ne boji, ni on, a ni...

Objavljuje Petar DjuricSrijeda, 8. srpnja 2020.

Prosvjednik odgovorio Vučiću, objavio je dokaz

"Riječ je o osobi loše prošlosti, osuđivanom za prekršaje, kaznena djela i druge stvari", dodao je.

Đurić je Vučiću odgovorio na Facebooku. Objavio je dokaz u vidu povijesti liječenja koja dokazuje kako je njegov otac čekao tri dana da dođe na respirator. 

Prema dokumentu koji je objavio, njegov otac Ljubiša Đurić primljen je u zemunsku bolnicu 28. ožujka, a još je u nekoliko navrata stavljana zabilježba da se čeka slobodno mjesto u respiratornom centru. I 9. travnja zabilježeno je da se još uvijek čeka mjesto na respiratoru. 

Preminuo je dva dana kasnije, 12. travnja. 

Đurićevu poruku Vučiću prenosimo u cijelosti, u izvornom obliku.

"Pinokio porastao ti je nos.

Predsednik, bezočno laže po onoj narodnoj obraza nema, a guzici se ne boji, ni on, a ni doktor smrt.

U prilogu je izvještaj iz Zemunske bolnice- iz koga se vidi da ja govorim istinu. Moj pokojni otac je 3. dana čekao da dodje na red za respirator.
Predsednik i doktor smrt, nisu se ni potrudili da provere, da li je to tačno, ili ne jer polaze u svojoj bahatosti od toga da je lako nekog, maloga, popljuvati i zgaziti... i da im niko ništa ne može.

Koliko su bahati i bezobzirni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno.

Ne sporim da sam bio nemirno dete, ali da li se to može porediti sa njihovim permanentnim lažima, kojima se služe da bi nas ubili u svakom smislu. Sva sreća sto postoje društvene mreže pa uspevamo da istina dodje do ljudi i da stvorimo pravu sliku, o ovim lazovima na vlasti.
Očekujem izvinjenje od predsednika i minstra zdravlja ukoliko se to ne dogodi podnecu krivičnu prijavu za laži koje su izrekli o meni.

ĆALE OVO JE ZA TEBE!" napisao je Petar Đurić.

(Index.hr)

Ne propustite