"ŠOKIRANI SMO, TUŽNI! BIO JE PRAVI UZOR SVIMA!" Dvostruki svjetski prvak PRONAĐEN MRTAV!

Aktuelno
"ŠOKIRANI SMO, TUŽNI! BIO JE PRAVI UZOR SVIMA!" Dvostruki svjetski prvak PRONAĐEN MRTAV!
.

Svijet sporta je zadesila nova tragedija.

Dvostruki svjetski šampion u snoubordu Aleks Pulin pronađen je mrtav u svojoj domovini, Australiji.

Ovaj 32-godišnjak, koji je nosio zastavu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014, uočen je od strane jednog ronioca kako nepomično leži na dnu okeana, u blizini Kvinslendove Zlatne Obale.

screenshot-44

"On je bio u lovu na ribu sa harpunom. Na obalu su ga donijeli prolaznici, a tu su spasioci i ljekari pokušali da ga ožive, ali bezuspješno", ističe portparol hitne pomoći Kvinslenda.

Aleks Pulin je prethodno na društvenim mrežama objavljivao svoje fotografije upravo iz podvodnog ribolova, ali i dok pliva i surfuje.

screenshot-45

"Aleks je bio omiljeni član naše organizacije i mnogo će nam nedostajati. Nevjerovatan sportista, voljeni član reprezentacije i pravi uzor, svima... Mnogo nam sada nedostaje", ističu u Olimpijskom komitetu Australije.

Izraze saučešća uputili su i brojni australijski sportisti, a svi su saglasni da je u pitanju bila "krajnje ljubazna, nježna osoba".

Pulin je titule prvaka svijeta osvojio 2011. i 2013. godine, a u snoubord krosu je predstavljao Australiju na Zimskim olimpijskim igama 2010, 2014. i 2018. godine.

Novi.ba/Blic
 

Ne propustite