ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI, A SAD OBJAVLJENE LOŠE VIJESTI: Svi u suzama

Region
ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI, A SAD OBJAVLJENE LOŠE VIJESTI: Svi u suzama
.

Lider LDP se osjeća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u dijelu bolnice gdje leže pacijenti priključeni na kiseonik, saznaje Kurir.

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka reultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC "Bežanijska kosa" u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

5bbaf78a-93d4-4df3-a4d6-0f120a0a0a67-cedomir-jovanovic-642x336-previeworg

- Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje. Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje - priča Kurirov sagovornik.

cedomir

Inače, prema navodima iz medija Demokratski front Željka Komšića kandidovao je, navodno, Jovanovića za funkciju ministra u više kantonalnih vlada u Bosni i Hercegovini, između ostalih i za ministra obrazovanja Unsko-sanskog kantona, objavila je banjalučka Alternativna televizija, pozivajući se na nezvanične izvore, a ubrzo je ta vijest demantovana od strane čelnika DF.

 

Ne propustite