JANJUŠ SE VRAĆA ENI, MAJA U SUZAMA, MOLI GA DA OSTANE: Ovako se pravda za ljubavnicu, DNO DNA!

Show
JANJUŠ SE VRAĆA ENI, MAJA U SUZAMA, MOLI GA DA OSTANE: Ovako se pravda za ljubavnicu, DNO DNA!
.

Maja je Izjavila da je trenutno njen odnos sa Janjušom uredu, raspoloženi su i nisu se posvađali zadnjih 20 dana.

"Dan mi je kao godina, jedva čekam da izađem, koliko imam pritisak da izađem, pet puta više želim da izađem, da bih krenuo u riješavanje. Volio bih prvi da izađem, da ne čekam taj posljenji dan," kazao je Janjuš.

SVI SU ZANIJEMILI, MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA TAJNU U PROGRAMU UŽIVO ...

(Novi.ba)

 "Mislim da ni on ne zna šta hoće od svega ovoga, kad je neko siguran u svoje odluke, nema greške. Kad se lomiš onda radiš ovako onda može da dođe do problema da ne zna šta i kako. Sigurno ni mene neće sačekati ništa prijatno, moj tata, sigurna sam da ovo ne podržava i gleda na ovo kao nešto što nije ispravno, bilo mi je jasno da je ljut, verovatno i svi moji prijatelji, ja sam toga svesna. Ali ovde je jako teško. Govorila sam da takve stvari ne mogu da mi se dese, pa su se desile. Treba biti dovoljno psihički jak kada su u pitanju emocije. Emocija mi je bila jača od razuma ovaj put. Ne mogu da gledam unapred, kako bude biće. Naravno da je on u mnogo težoj situaciji od mene, ima dete, mora da razgovara, da reši neke stvari, ja sam toga svesna. Naravno da treba imati strpljenja" kazala je Marinkovićeva.

"Ona je divna u razgovoru sa tobom, to je tako upakovano, ali nije ona kriva, ja sam kriv" odgovorio  je Janjuš.

ONA GLUMI NEVINAŠCE, A NEMA NI DRUGARICE! Po splavovima jedna ...

(Kurir)

"Ako on bude želeo da se vrati ženi i da prekine naš odnos, ja ga neću moliti i juriti, a ako bude ovakav kao što je sada, naravno da ću se boriti. Bude mi nekad žao posle naših svađa i tih nekih fizičkih kontakta, možda napolju ne bih tako reagovala. Ako bude odlučio da prekine, ne treba ništa na silu raditi. On meni ne veruje ništa" dodala je Maja.

"Ne da nisam siguran, nego nemam tri posto sigurnosti u svakom smislu. Ja sam joj rekao da sam toliko razočaran u sebe da me neko tako ponižava, zato što sam matiran sa svih strana. Jedva čekam da izađem odavde, ne mogu više, šta ima ko da glasa za mene, ne znam kako sam dovde dogurao. Uopšte me više ne interesuje, koliko problema imam, koliko razmišljam o drugim stvarima, te uspomene od pre dve godine sa Anom nemam ni u malom mozgu. Dug period je ovo, da je ovo bilo na početku sa Majom, to bi stalo, ali mi smo svaki dan provodili zajedno, zavoliš nekog. Nisam povukao ručnu, ne znam šta mi se dešavalo, da li sam je zavoleo toliko ni sam ne znam. Ja sam nju baš zavoleo, prvo kao osobu, nisam imao emocije, to je živa istina, bila mi je simpatična i zanimljiva. Posle kad je krenulo to, nastale su tenzije, normalno da smo bili bolji i zanimljiviji kad je bilo druženje. Daj da se opustiš na jednu stranu" pričao je Janjušević.

NEPRIJATNA SITUACIJA: Ana Korać ušla u Zadrugu, a Janjuš ...

(Express Tabloidi)

"Više ide krivica na njega ne samo zato što je oženjen, već i zbog njegovih odgovora, jer su ublaženi. Razumem da razmišlja da povredi nekog ko sluša. Da ga ne volim ne bih sebi dopustila sebi ove stvari. Strast može da bude sad u poslednjih mesec dana koliko smo bliski. Ali čim on nije mogao da se iskontroliše, da je bila avantura kao sa Šopićkom" rekla je Maja.

Ne propustite