Deen kakvog ste poznavali više ne postoji

Kultura
Deen kakvog ste poznavali više ne postoji
Uskoro ulazi u studio kako bi finalizirao rad na novom albumu.

Bh. pjevač Fuad Backović Deen danas je najavio nove muzičke projekte, kao i promjene koje prate njegov privatni i poslovni razvoj.

Backović za nekoliko dana ulazi u muzički studio gdje počinje raditi na novom albumu, koji će biti drugačiji od dosadašnjih muzičkih izdanja te prirodno slijediti i lične promjene pjevača. 

"Deen kakvog ste prije gledali bio je rezultat mog odbrambenog mehanizma i moja provokacija na osporavanje nase čudne i teške sredine. Što su osporavanja bila veća, ja sam bio žešći u namjeri da provociram što vise mogu bez obzira što to suštinski nikada nije bio odraz moje prave ličnosti.

"Scena mi je oduvijek davala mogućnost da budem sve ono što nisam te sam to maksimalno i koristio, a tim štetio samo i isključivo samom sebi.

"Deen mi je priuštio nezaboravne momente, ali i mnogo borbe i osuđivanja. Kada sve saberem i oduzmem, ne žalim apsolutno ni za čim i kada bih opet startao, vjerovatno bih sve ponovio jer to je bio moj put sazrijevanja! 

"Danas, Deen kakvog ste poznavali više ne postoji, jednostavno je nestao. Svi se mi mijenjamo godinama, ja sam, na žalost, odrastao javno... Na TV i radio stanicama, u novinama i na internetu, a vi ste to isto radili samo u krugu vaših porodica i prijatelja.

"Ulazim uskoro u studio kako bih finalizirao rad na novom albumu te je ovo pravo vrijeme da se onaj Deen pospremi u 'torbicu', a da pravom sebi konačno dam priliku", oglasio se Deen na svom Facebook profilu.

Ne propustite