JANA IMA VILU OD 10 MILIONA EURA, IMPERIJE PO SVIJETU I GARDEROBER KAO TRŽNI CENTAR: Pogledajte slike, svi gledaju u jedan detalj

Show
JANA IMA VILU OD 10 MILIONA EURA, IMPERIJE PO SVIJETU I GARDEROBER KAO TRŽNI CENTAR: Pogledajte slike, svi gledaju u jedan detalj
.

Pjevačica Jana Todorović godinama unazad pažnju javnosti privlači svojim glasom, a u posljednje vrijeme sve više i više se govori o njenom materijalnom bogatstvu nakon što se saznalo da posjeduje ogromnu vilu koja vrijedi milione. 

Jana odlično zarađuje, što nije bila tajna, a sada je otkriveno i bogato porijeklo njenog supruga Ivana, sa kojim je u braku tačno 25 godina.

screenshot-2

Jana je zapravo snaha Svete Todorovića, čovjeka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. 

Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odjećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka porijeklom, je i te kako vodila računa o svom odjevanju. 

Istina, bila je mnogo mlađa od njega, njihovoj svadbi prisustvovali su najeminentniji i najugledniji svjetski biznismeni i medijske ličnosti, no Jana to nikada ne pominje.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu posjeduje lanac kozmetičkih salona. Ono što je mnogima najčudnije u čitavoj priči jeste to što se čini da Jana, za razliku od drugih, kao da ne razmišlja o bogatstvu koje je dobila udajom, te nije poslušala svekrove savjete da prestane da pjeva i samo se preposti uživanju, naprotiv.

pl5k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwprn01eqv8vymzimzdly2fmmmzlnmq0ywu1n2i4mdm4ztcyytrhmdcuanbnkzmczqjcaieaaq

767667-jana2-ff

Novi.ba/Pink

NIJE DUGO PATIO ZA SEVERINOM: Igor Kojić se vratio staroj ljubavi! OBJAVIO SLIKU

Otkako se šuška o krizi u braku Kojića, Igor se vratio staroj ljubavi fudbalu, odnosno svom poslu fudbalskog menadžera.

 

Ne propustite