Provedite nezaboravan odmor u srcu Dalmacije i luksuznom hotelu Bella Vista 4*!

Aktuelno
Provedite nezaboravan odmor u srcu Dalmacije i luksuznom hotelu Bella Vista 4*!
-

Drvenik je mjesto na Makarskoj rivijeri smješteno pod surim grebenima planine Biokovo. 

08

Drvenik s svojom nekoliko kilometara dugom šetnicom uz more, kilometrima plaža, vidikovcima,  sportsko rekreativnim sadržajem te putokazima obilježenim planinskim šetališnim krajolikom ubrzo postane omiljeno mjesto svakom turistu i izletniku. 

09

Također, Drvenik se može pohvaliti kao jedna od prvih destinacija na ovim prostorima iz kojeg sjedeći na plaži možete besplatno komunicirati s cijelim svijetom, zahvaljujući Wi-fi slobodnoj internetskoj mreži. 

07

Posjetite Drvenik i uvjerite se sami, jer doživjeti Drvenik znači uživati kvalitetan odmor daleko od urbanih središta, kupati se u kristalno čistom Jadranskom moru. 

11

Uživajte u razgledavanju prirodnog morskog i planinskog krajolika, kušati  bogatu gastronomsku ponudu te osjetiti ljepotu primorskog, domaćeg i izvornog ambijenta, a usto i uživati u bogatom  programu „Kulturnog i zabavnog Ljeta“.

03

Dva ili tri noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe platite po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite