UŽARIO SE STUDIO ZVEZDA GRANDA, OVA PLAVUŠA JE ZAPREPASTILA SVE: Pogledajte šta je obukla, DONJI DIO PRŠTI

Show
UŽARIO SE STUDIO ZVEZDA GRANDA, OVA PLAVUŠA JE ZAPREPASTILA SVE: Pogledajte šta je obukla, DONJI DIO PRŠTI
.

U najnovijem izdanju emisije "Zvezde Granda" led su probili kandidati Marijana Čobanov (30) iz Subotice i Jusuf Šingoli (19) iz Novog Sada.

Marijana, čija je mentorka Jelena Karleuša, odabrala je numere "Hiljadu nula" Nataše Bekvalac i "Kakvo tijelo Selma ima" Selme Bajrami, dok je Jusuf, kandidat Ane Bekute, pevao "Princ na konju bijelom" Šabana Šaulića i "Koliko plavo nebo je" Šerifa Konjevića. 

Već poslije prve pesme Jusuf je dobio 4 glasa od članova žirija i Marijin komentar - Ala, šije! U konačnom skoru Jusuf je dobio svoh pet "da" i plasirao se direktno u četvrti krug, dok je Marijana dobila 3 glasa i moraće da pjeva u baražu!

Saša Popović je odmah pitao kako je ona tako brzo doterala liniju, a ona je otkrila da je u pitanju akcija, te da se porodila još 2018. godine. Prva je kandidate komentarisala Snežana Đurišić koja je poručila da Marijanino pjevanje mora da bude bolje, dok je Jusuf bio besprijekoran. Saša je primijetio da je druga pjesma bila niska, a Jusufova mentorka je objasnila:

- Nismo se vidjeli poslije korone, jeste se malo gušio u drugoj pesmi. 

Marija Šerifović je konstatovala da su se Marijana i mentorka baš našla, te da je kandidatkinja od nje dobila glas kao podršku za sve što je pokazala u ova četiri minuta. 

f3fb6309daad2e0797543a22cc46a63290fb04e2

foto: Grand Online

- Rašio si prvu pjesmu do te mjere, da ne vjerujem da to izgovaram nekom kandidatu koji pjeva Šabanovu pjesmu - poručila je Marija Jusufu.

- Zapanjen sam! Nije moja muzika, ali sam dovoljno puta čuo kako to ne umeju da rade da znam da prepoznam - rekao je Džordž Jusufu, a onda se obratio i Marijani. - Ti ljubavi, sijaš, sjajan autfit i ponašanje na stejdžu. Falša je bilo, ali pristup takmičenju je za aplauz.

Bosanac nije bio zadovoljan kako je Marijana pjevala:

- Broj 1, ti si imala sve, a nisi imala pjevanje. U krajnjem slučaju i numere koje su izabrala su pjesmice u kojima ne možeš mnogo da pokažeš pjevanje. Pjevanje uvijek pobeđuje! Sva atraktivnost može da dođe uz pjevanje, e onda je to vrhunac!

Dok je za Jusufa imao samo riječi hvale:

- Tekst, dikcija, muzikalnost i komercijalnost, to je sve kod tebe. Ako Grand bude umeo, a znam da ume, eto tebe na velika vrata! Izborio si se i sa niskom intonacijom, to samo pokazuje tvoju muzikalnost i koncetraciju. Od mene imaš aplauz.

I Viki je imala samo riječi hvale za Jusufa, dok je pohvalila Marijaninu odijevnu kombinaciju skrenuvši joj pažnju na pjevanje i falš u drugoj pjesmi koju će izvoditi u baražu!

8ea5b3f2ee1b311ce3fa554e2d85d6931cef48ec

foto: Grand Online

Marija je imala duhovitu opasku na račun stajlinga drugog kandidata:

- Nemoj više nikad u životu da nosiš majicu ispod bijele košulje. Svaki put kad to neko obuče jedan Italijan padne sa vespe.

Potom je Popovića zanimalo šta Jelena nosi u minijaturnoj tašnici sa kojom je došla na snimanje, a ona mu je otkrila ovu misteriju.

- Sad je era velikih zadnjica, pa je poenta ove tašnice da kad neko smrša pored nje pozadina izgleda veća! - rekla je ona, a potom se obratila kandidatima dajući im važan savjet.

- Večeras si nadigrao moju kandidatkinju. Veliki si talenat i već si zaboravljen jer takvih ima koliko hoćeš. Djevojka pored tebe nije imala najbolje izdanje, ali biće upamćena. Nemojte da budete zaboravljeni istog momenta kada krenu reklame. 

Potom je nastala velika polemika u žiriju oko toga da li je pesma Nataše Bekvalac za raspuštenice kako je tvrdio Bosanac i kako muzika treba da izazove pažnju! 

Izvor: Zvezede Granda

Ne propustite