TUGA, BORA DRLJAČA PONOVO U BOLNICI, SMRŠAO SAV SE IZOBLIČIO: Objavljeni detalji, EVO U KAKVOM JE STANJU (FOTO)

Show
TUGA, BORA DRLJAČA PONOVO U BOLNICI, SMRŠAO SAV SE IZOBLIČIO: Objavljeni detalji, EVO U KAKVOM JE STANJU (FOTO)
.

Iako se bori sa teškim zdravstvenim problemima, pjevač Bora Drljača (78) ima veliku želju za životom, te mu je sada mnogo bolje.

On je otkrio da je zbog bolničke ishrane smršao više od 25 kilograma, te da sada ima 90 kilograma i da se osjeća kao mladić.

"Nisam želio ovoliko da smršam, ali bolnička hrana je takva da nisam imao izbora. Međutim, kada sam već smršao, morao sam da izvučem korist iz svega toga. Super se osjećam, podmladio sam se i izgledam nikad bolje, u top formi sam."- rekao je Bora na početku razgovora i dodao da ne može da se odbrani od udvaranja dama.

274031-bora01-news1-dragana-udovicic-ff

foto: Dragana Udovičić

"Nisam očekivao da će ovoliko žena da mi se javi. Uvijek sam ja bio privlačan nježnijem polu, ali nikada ovoliko. Mogu da biram sa kojom ću da izlazim. Javljaju mi se preko Fejsbuka, pišu mi poruke, neke me čak i zovu i nude se. Ipak, moram neku dobru da izaberem."- rekao je Bora.

"Ne želim previše mladu djevojku.  Ženu srednjih godina bih volio, neku od 40 godina." - otkrio je Drljača i dodao da čeka ljepše vrijeme kako bi mogao da izlazi.

dghd-900x900

foto: Printscreen

"Ovo loše vrijeme mi mrsi konce te ne mogu dame da izvodim u kafiće i restorane. Čekam da vrijeme bude ljepše, sunčano i toplo da mogu da ih izvedem na piće ili na neku lijepu večeru. Evo sada idem da registrujem automobil kako bih mogao sa djevojkama da se vozam i kao pravi džentlmen da ih vraćam kući."- završava pjevač.

Ne propustite