OPTUŽEN MUŠKARAC KOJI JE NAPAO NATAŠAU BEKVALAC U KUĆI: Isplivali detalji, evo šta joj je uradio PRIJE DOLASKA POLICIJE! 

Show
OPTUŽEN MUŠKARAC KOJI JE NAPAO NATAŠAU BEKVALAC U KUĆI: Isplivali detalji, evo šta joj je uradio PRIJE DOLASKA POLICIJE! 
.

Muškarac koji je ušao u kuću Nataše Bekvalac optužen je za ovo djelo i moraće da se pojavi na sudu.

Podsjećamo da je on prvo  naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Kada ga je pitala ko je on, rekao je da je prijatelj i da je došao da donese poklone. Prošao je pored njene majke i počeo da traži Natašu po kući. Kada ga je ugledala, pjevačica mu je rekla da izađe napolje, jer će zvati policiju, te da ne zna ko je on. Nakon negodovanja, izašao je iz kuće i pobjegao trčeći, a Nataša je slučaj prijavila policiji.

natasa-bekvalac-2

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužni predlog protiv Dragana V. (48), iz Brusa, osumnjičenog za proganjanje pjevačice Nataše Bekvalac.

natasa-b

Glavni pretres je zakazan za 18. jun. Njemu se na teret stavlja da je 3. maja, nešto poslije 11 sati, navodno sa cvijećem i poklonima, uspio da uđe na Salaš 234 u Čeneju u blizini Novog Sada, gdje je Bekvalčeva od početka pandemije kovida 19 sa decom provodila dane, pišu Novosti. Dok se igrala sa djecom, pjevačica je, kako se saznaje, ugledala nepoznatog čovjeka na svom posjedu, što ju je veoma uznemirilo i uplašilo. Od nepoznatog muškarca je zahtjevala da odmah napusti njenu kuću, što je ovaj i učinio.
Izvor: alo.rs

Ne propustite