TEK ŠTO JE BOGDANA IZAŠLA IZ BOLNICE, VELJKO OBJAVIO PREDIVNE VIJESTI: Očekuje BLIZANCE

Show
TEK ŠTO JE BOGDANA IZAŠLA IZ BOLNICE, VELJKO OBJAVIO PREDIVNE VIJESTI: Očekuje BLIZANCE
.

Žurka u kući porodice Rodić trajala je punih deset sati, a Cecin sin je sve vreme igrao, pevao i nagovarao sve svoje drugove da se što pre ožene i prave decu

Veljko Ražnatović (23), poslije Beograda, slavio je rođenje sina i u Titelu! Žurka u kući porodice Rodić trajala je punih deset sati, a Cecin sin je sve vrijeme igrao, pjevao i nagovarao sve svoje drugove da se što pre ožene i prave decu. Mladi tata je obećao da će imati bar petoro nasljednika!

- Veljko nas je sve grlio i ljubio i ponavljao da je najsretniji čovjek na svijetu. Govorio nam je: "Oženite se i pravite djecu, ja se neću zadržati na jednom sinu sigurno! Imaću bar petoro djece, živi bili, pa vidjeli" - priča jedan od Veljkovih najboljih prijatelja i dodaje:

- Pričao nam je da je ponosan na Bogdanu kako je lako podnela trudnoću i porođaj i da je siguran da će biti dobra majka. Kaže da bi najviše volio da poslije sina Željka dobije blizance. Pričao je da u Bogdaninoj familiji ima blizanaca, ali i u njegovoj - tetka Lidija ima sinove blizance. Veljko ranije nije bio takav, Bogdana ga je promenila, i to na bolje. Nekada je pričao samo o izlascima, a sada samo o ženi i djetetu!

ceca4

Foto:Informer.rs

Pjesma za Željka

Na veselju u Titelu goste je zabavljao Baja Mali Knindža, koji se javno obratio Veljku.

- Ako Bog da, Veljko će po broju dece i mene da stigne! Imam šest "komada": tri ćerke i tri sina! - rekao je folker, a potom je otpjevao pjesmu koju je napisao za malog Željka:

- Vijest je nova, juče stigla, to nije običan čin, Bogdana Veljku donijela radost, rodio im se sin. Kum ga pita na koga liči, kakvo će ime da da. Rasti, Željko, i budi sretan, kroz život svega biće, Rodiće poštuj i voli svoje Ražnatoviće!

Tetka Anastasija bila je umorna poslij proslave u Beogradu, pa preksinoć nije otišla na žurku u Titelu. Ona se sa dečkom Đorđem Kuljićem uputila u njegov rodni Novi Sad.

- Tasa je bila iscrpljena. Prethodne noći oka nije sklopila jer su do zore slavili rođenje Željka. Planirala je da ode u Titel, ali se uveče predomislila i otišla sa Đoletom u Novi Sad. Rekla mi je da je odmah zaspala i da je tek sutradan preko Instagrama videla da je u Titelu propustila odličnu žurku - priča izvor blizak Anastasiji.

ceca1

Foto:Informer.rs

Kako saznajemo, baka Ceca je bila iscrpljena posle žurke u Beogradu, pa je u Titel stigla tek posle ponoći.

- Proslavu je organizovao Veljko u dogovoru sa Bogdaninom porodicom. Rodići nisu pekli piliće i ćurke koje uzgajaju na svojoj farmi, već su poslužili jagnjeće i praseće pečenje. Alkohol se točio u neograničenim količinama! Gosti su počeli da pristižu oko osam sati uveče, a Veljku su pocepali više od 20 majica! - priča naš izvor sa žurke i nastavlja:

- Ceca je prvo javila da neće doći jer dve noći nije spavala, ali se predomislila i stigla je malo posle ponoći i sve nas iznenadila. Kad ju je video prijatelj Bogdan, čvrsto ju je zagrlio i podigao uvis, a onda je kleknuo ispred nje. Ona je odmah uzela mikrofon i zapevala svoju verziju pesme: "Morem plovi jedna mala barka, a u barci Arkanova majka." Prija Danijela je sve vreme grlila i ljubila Cecu, ali i zeta Veljka.

Veljko je pred zoru zapucao iz pištolja i sa drugovima zapalio baklje, a žurka je završena tek oko šest sati ujutru!

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite