STIGLA TUŽNA VIJEST, EVO ZAŠTO ANASTASIJA NIJE DOŠLA U PORODILIŠTE PO BEBU:Sad je sve jasno , OVE FOTOGRAFIJE SU DOKAZ

Show
STIGLA TUŽNA VIJEST, EVO ZAŠTO ANASTASIJA NIJE DOŠLA U PORODILIŠTE PO BEBU:Sad je sve jasno , OVE FOTOGRAFIJE SU DOKAZ
.

Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka, a odmah te večeri priredili su glamuroznu zabavu na kojoj su dočekali prijatelje i ljude sa estrade, kako bi proslavili radosnu vijest. Podsjećamo i da je slavlje nastavljeno sutradan u Titelu, u Bogdaninoj i Veljkovoj kući, koju su dobili na poklon od njenih roditelja.

ceca2

Jutros su Veljko i Ceca došli po nasljednika i Bogdanu, a svi su se pitali gdje je Željova tetka, pjevačica Anastasija, koja je proteklih dana slavila i najviše se isticala na proslavi.

ceca3

Novinari su je željno iščekivali ali se pjevačica nije pojavila, niti se oglasila povodom dolaska bebe u dom Ražnatovićevih.

ceca

Na njenom instagram profilu stoje objave sa noćnog provoda, gdje je pjevačica uživala u društvu do zore, tako da se da naslutiti da je bila previše umorna za odlazak u bolnicu po bebu.


Ono što su svi primijetili u danima radosti za porodicu Ražnatović i Rodić je to da se emotivni partner Cecine kćerke, Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić nije posebno istakao na nijednoj od proslava i da su odnosi mladog para zahladnkeli.

ana-1000x1000

ALo.rs je jutros objavio da je u pitanju raskid, jer je Anastasija je u noći euforije objavila, posve, čudnu sliku na svom Instagram profilu.

- Bog odstranjuje ljude iz tvog života, zato što je čuo razgovore koje ti nisi - pisalo je u objavi mlade Ražnatovićeve.

anastasijaaaa-1000x0

Ona je prethodnu noć provela u izlasku sa prijateljima, a Đorđe se ni ovoga puta nije pojavio. Ostala je u klubu do zore, što se vidi i po njenom posljednjem storiju, objavio je alo.rs.
 

Ne propustite