ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZORU DOČEKALA U KAFANI: Od njenog dečka ni traga, A EVO KO JOJ JE PRAVIO DRUŠTVO (FOTO)

Show
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZORU DOČEKALA U KAFANI: Od njenog dečka ni traga, A EVO KO JOJ JE PRAVIO DRUŠTVO (FOTO)
.

Porodica Ražantović postala je bogatija za još jednog člana, kada su prije tri dana Veljko i Bogdana Ražnatović postali roditelji, rođenjem sina Željka Ražnatovića.

screenshot-465

Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka, a odmah te večeri priredili su glamuroznu zabavu na kojoj su dočekali prijatelje i ljude sa estrade, kako bi proslavili radosnu vijest. Podsjećamo i da je slavlje nastavljeno sutradan u Titelu, u Bogdaninoj i Veljkovoj kući, koju su dobili na poklon od njenih roditelja.


Ono što su svi primijetili u danima radosti za porodicu Ražnatović i Rodić je to da se emotivni partner Cecine kćerke, Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić nije posebno istakao na nijednoj od proslava i da su odnosi mladog para zahladnkeli.

ana-1000x1000

Očito je u pitanju raskid, jer je Anastasija je u noći euforije objavila, posve, čudnu sliku na svom Instagram profilu.

- Bog odstranjuje ljude iz tvog života, zato što je čuo razgovore koje ti nisi - pisalo je u objavi mlade Ražnatovićeve.

anastasijaaaa-1000x0

Ona je prethodnu noć provela u izlasku sa prijateljima, a Đorđe se ni ovoga puta nije pojavio. Ostala je u klubu do zore, što se vidi i po njenom posljednjem storiju.
Izvor: alo.rs

Ne propustite