ZASTRAŠUJUĆE INFORMACIJE, DVIJE OSOBE SU UBILE JELENU MARJANOVIĆ: Vještak iznio nove podatke o ubistvu pjevačice

Aktuelno
ZASTRAŠUJUĆE INFORMACIJE, DVIJE OSOBE SU UBILE JELENU MARJANOVIĆ: Vještak iznio nove podatke o ubistvu pjevačice
.

Ubica desnoruk.

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče ubijena je 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki, a ne na nekom drugom mjestu, kako se u javnosti tokom istrage spekulisalo, izjavili su na jučerašnjem suđenju sudski veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić.

Veštak Stanković je na suđenju tekstopiscu i kompozitoru Zoranu Marjanoviću (41), Jeleninom suprugu, izjavio da ne isključuje mogućnost da su postojala dva oružja i dva napadača!

On je istakao da je Jelena ubijena sa osam udaraca u glavu šiljatim oruđem.

- Sve povrede nanete su Jeleni dok je bila živa. Povrede su nastale jedna za drugom u relativno kratkom vremenskom roku. Prve povrede nastale su kada je na sebi imala gornji deo trenerke, reč je o povredama ruke i jednoj povredi glave. Prvi udarac koji je zadobila u teme desio se kada je imala kapuljaču na glavi, reč je o probojnom nagnječenju od 18 milimetara. Udarena je šiljatim delom oruđa, a u tom trenutku Jelena i napadač su se nalazili na istoj podlozi, u uspravnom ili polusavijenom položaju, ona mu je bila okrenuta leđima. Posle toga Jeleni je naneto osam povreda, od kojih se kod četiri vidi razdvojeno moždano tkivo. Te povrede su u obliku latiničnih slova L i Y.

jelena1

 

Ne isključujem mogućnost da su bila dva oružja i dva napadača, ali ni da je jedno oružje imalo dve različite strane - rekao je on.
Stanković je naveo da se zbog odsustva krvi u vodi može sa sigurnošću tvrditi da se Jelena nalazila u vodi, a ubica iza nje.

jelena1

- Smrt je nastupila nagnječenjem moždanog tkiva i prelomom lobanje. Jelena je zadobila teške telesne povrede opasne po život i samo jedna takva povreda mogla je da dovede do gubitka svesti i smrti. Smrt je kod Jelene nastupila veoma brzo. Postoji trag klizanja u kanalu gde je pronađena, moguće da je Jelena pokušala da izađe iz kanala - pojasnio je Stanković.

jelena2

On je naveo i da je ubica najvjerovatnije desnoruk.

Novi.ba

Ne propustite