OVA DVA MUŠKARCA SU NAJVEĆE LJUBAVI TIJANE AJFON: Jedan je pjevač, a drugi rijaliti  zvijezda,  A TEK KAD ČUJETE KOME JE TREBALA DA RODI DIJETE ( FOTO)

Aktuelno
OVA DVA MUŠKARCA SU NAJVEĆE LJUBAVI TIJANE AJFON: Jedan je pjevač, a drugi rijaliti  zvijezda,  A TEK KAD ČUJETE KOME JE TREBALA DA RODI DIJETE ( FOTO)
.


Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ovih dana u centru je medijske pažnje zbog hapšenja u blizini Bijeljine koje se odigralo prošle nedelje. Tijani se na teret stavlja to što je pokušala da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, kao i podvođenje i organizovana prostitucija.

768841-tijana-ff

Ova djevojka bila je predmet pisanja tabloida i prethodnih godina što zbog učešća u rijaliti programima, što zbog glasina da se bavi p...., ali i zbog ljubavnih veza sa poznatim muškarcima. Tijanu je domaća javnost upoznala kada je 2015. godine ušla u rijaliti šou "Parovi 3".
Tijana je tokom učešća u ovom rijalitiju tvrdila da je, navodno, bila u emotivnoj vezi sa oženjenim pjevačem Markom Bulatom.

rajko-ristic-1000x0

– Viđali smo se dvije godine. Sjećam se kad sam otišla kode njega u stan i rekla: "Dve godine se viđamo." On je izgovorio: "Zar ima toliko?". Viđali smo se nekoliko puta nedeljno, pošto se razišao sa bivšom ženom. Upoznali smo se u kafani gdje je pjevao – naglasila je Tijana Ajfon u jednoj poznatoj emisiji.

gastoz-foto-ana-paunkovic01-alo-ana-paunkovic-1000x0

Tokom učešća u "Parovima 3" Tijana je bila u "šemi" sa rijaliti zvijezdom i jutjuberom Nenadom Marinkovićem Gastozom

– Znam da će Nenad ući u "Parove" nekoliko dana prije mene. Nestrpljivo ću ga čekati. Shvatila sam da je on u suštini jedan divan momak, koji bi bio odličan otac mojoj bebi – rekla je Ajfonka pred ulazak u "Parove".
Izvor: alo.rs

Ne propustite