ŠOK, ZORAN MARJANOVIĆ DANAS OVAKAV STIGAO NA SUD: Svi su gledali samo u JEDAN DETALJ,kad ga vidite NEĆE VAM BIT DOBRO!

Show
ŠOK, ZORAN MARJANOVIĆ DANAS OVAKAV STIGAO NA SUD: Svi su gledali samo u JEDAN DETALJ,kad ga vidite NEĆE VAM BIT DOBRO!
.

Šta odabir garderobe govori o osumnjičenom za ubistvo Jelene Marjanović?

U Palati pravde pred Višim sudom danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene. 

Odijevna kombinacija koju je izabrao privukla je odmah pažnju, što mu je vjerovatno i bila namjera. 

Marjanović je obukao crvene pantalone, sako u sličnoj boji i cvjetnu košulju, što je drastična promjena u odnosu na njegova ranija izdanja.

344225-untitled-15-f

foto: Pink.rs/printscreen

Na prethodnom ročištu imao je plavi sako, a u sve do tada su crne kombinacije bile njegov zaštitni znak, kao kada je riječ o pojavljivanja pred sudom. Od crnog odijela, do crnog sakoa u kombinaciji sa farmericama, pa do opuštenije varjante sa crnom majicom i jaknom.

Crveni sako inače je idealan za svaku poslovnu priliku, a posebno kada hoćete dabudete primijećeni.

2233945-screenshot-41-ff

foto: Pink.rs/printscreen

Moć i dominacija

Prema verovanju crvena boja je boja vatre povezana sa energijom snagom i moći, ali i odlučnošću. Crvena, važi za boju dominacije i moći, pažnje, zdravlja, strasti, energije. Izbor je onih osoba koje imaju nameru da u nešto ubede svoje sagovornike ili da nekoga impresioniraju. Svijetla nijansa crvene najviše privlači pažnju na osobu koja je nosi. Ljudi povezuju ove nijanse sa energijom, pokretljivošću i uzbuđenjem.

Da je crvena boja izuzetno efektna potvrđuje i slučaj Melanije Tramp, koja je svedenom crvenom košuljom, zaokupirala pažnju javnosti uprkos brojnim problemima sa kojima se Amerika suočava.

Izvor: Pink.rs

Ne propustite