SJEĆATE LI SE OVE TAKMIČARKE SA BUJNIM POPRSJEM, SMRŠALA JE POLA JE NEMA: Pojavila se na snimanju i niko NE MOŽE DA JE PREPOZNA

Show
SJEĆATE LI SE OVE TAKMIČARKE SA BUJNIM POPRSJEM, SMRŠALA JE POLA JE NEMA: Pojavila se na snimanju i niko NE MOŽE DA JE PREPOZNA
.

Jelena Karleuša je u prethodnom krugu, naročito komentarisala ogromne grudi ove pjevačice i ona je tada pokupila komplimente za provokativno izdanje u kom se pojavila na sceni.

Takmičarka u aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“ Nataša Vodeničar, u periodu dok je trajalo vanredno stanje u Srbiji i dok je vrijeme provodila u karantinu, uspjela je da dotjera svoju liniju i da izgubi nekoliko kilograma.

natasa-vodenicar

foto: Printscreen

Ta promjena, bila je očigledna na snimanju novog kruga ovog popularnog šoua.

U prethodnom krugu, Jelena Karleuša je naročito komentarisala ogromne grudi ove pjevačice i ona je tada pokupila komplimente za provokativno izdanje u kom se pojavila na sceni.

101858836-1151600728560325-5878365160707457024-n

U novom krugu, Natašu ćemo imati prilike da gledamo u nešto elegantnijem izdanju i ona je to pokazala i svojim pratiocima na „Instagram“.

Evo kako ona sada izgleda:

natasa-vodenicar

foto: Instagram

PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA - NAS TROJE! Subotićka objavila najnoviju sliku PECE: Osušio se, kad su vidjeli KAKO IZGLEDA ŽENE OSTALE U ŠOKU (FOTO)

Aleksandra Subotić čeka drugo dijete, a danas je objavila prvu sliku sa svojim partnerom Pecom Raspopovićem, dok je u drugom stanju.

 

Ne propustite