OTKRIVENA VELIKA TAJNA IZ ŽIVOTA MIRKA ŠIJANA, BOJANA NEMA POJMA: Istina isplivala na vidjelo, EVO KO JE ON ZAISTA

Show
OTKRIVENA VELIKA TAJNA IZ ŽIVOTA MIRKA ŠIJANA, BOJANA NEMA POJMA: Istina isplivala na vidjelo, EVO KO JE ON ZAISTA
.

Mirko Šijan sinoć je napravio incident na proslavi porodice Ražnatović kada se pijan pojavio na proslavi povodom rođenja malog Željka.

On se u društvu djevojke Bojane Rodić teturao ispred ulaza i zamalo nije "poljubio pod".

Međutim, on je skandale imao i u prošlosti. Mirko je tokom prethodnih godina više puta privođen zbog brze vožnje, kao i vožnje u pijanom stanju.

Prije toga se o Mirku pisalo zbog tuča, gdje je jednom prilikom navodno čak bio prinuđen da napusti Crnu Goru.

Njegova majka Goca Božinovska se jednom prilikom požalila kako je digla ruke od njega.

- On ima 25 godina i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupela i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspjela, ne vrijedi. On je odgovoran za sebe, toliko mogu da vam kažem. Molim vas da me ubuduće zovete samo zbog mene, a ne zbog njega. Imate njegov broj, pa ga zovite, eto toliko - rekla je Božinovska.

mirkoo

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najljepša djevojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vrijedna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri kćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava djevojka za mene i jedina koja može da me smiri - rekao je nedavno za domaće medije.

(Blic.rs)

Ne propustite