ZA OVOM LJEPOTICOM SU SE SVI OKRETALI: Došla je na Cecino slavlje, a kad su joj vidjeli majku ONDA SU TEK SHVATILI O KOME SE RADI!

Show
ZA OVOM LJEPOTICOM SU SE SVI OKRETALI: Došla je na Cecino slavlje, a kad su joj vidjeli majku ONDA SU TEK SHVATILI O KOME SE RADI!
.

Na sinoćnjem slavlju priređenom povodom rođenja malog Željka Ražnatovića, sina Bogdane i Veljka, pojavila se i lijepa Ivana koja je izmamila mnoštvo bliceva fotografa okupljenih ispred doma folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Riječ je o kćerki popularne pevačice Sanje Đorđević o kojoj je ponosna majka u više navrata javno govorila.

- Ona je posle studija prava u Beogradu polagala diferencijalni ispit u Švajcarskoj da bi mogla i tamo da bude pravnik - ispričala je folkerka svojevremeno za "Kurir Stars".

x-ik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjfn01eqv8vytyznjy2nzfmmtqzm2exzgvkmdi2ytnhnmmznzexnziuanbnkzmczqooaieaaq

foto: RAS Srbija

- Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Ostalo joj je još da odbrani doktorat u Švajcarskoj, ali to samo ako bude tamo željela da radi kao profesor - dodala je tada Sanja.

24d6590a5f206cd619922437e520e84a

foto: RAS Srbija

- - Ivana je bila veoma razmaženo dete, svojeglava. Kao klinka se šminkala, oblačila moje stvari. Sećam se, pošto je imala vozača koji ju je svuda vozio, jednom je došla na autobusku stanicu da dočeka sestru. I izlazi iz kola na štiklama sa perikom na glavi. Bila je drugačija, ali je uvek bila dobar đak. Nekako sam i ja to kanalisala, da žensko dijete mora da bude svoj čovjek, samostalna, da jednog dana ne bi morala nikoga da trpi zarad finansija. Tako sam ja vaspitana, a to sam prenijela i na svoje dijete.

Izvor: Puls Online

Ne propustite